Σπάχια: « Ευχαριστούμε τον Παύλο για όλα αυτά που πρόσφερε στο μπάσκετ»

Σπάχια: « Ευχαριστούμε τον Παύλο για όλα αυτά που πρόσφερε στο μπάσκετ»

Ο Νέβεν Σπάχια μίλησε και αυτός για τον Παύλο Γιαννακόπουλο όπου και τον ευχαρίστησε για όλα που έχει προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και ο Νέβεν Σπάχια. Ο προπονητής της Μακάμπι «υποκλίθηκε» στον παράγοντα του Παναθηναϊκού και τον ευχαρίστησε για όλα όσα είχε προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μιλώντας και αυτός στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: « Από το 1996 είχα την τιμή και την τύχη να συναντήσω την οικογένεια Γιαννακόπουλου και 22 χρόνια μετά είμαι μέρος αυτού του τουρνουά. Ευχαριστούμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο για όσα έκανε για όλο το μπάσκετ. Έχουμε εδώ σπουδαίες ομάδες και προπονητές. Ίσως είναι νωρίς ακόμα, αλλά ελπίζω ο κόσμος να το απολαύσει. Όλοι μας να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου για όσα έκανε».

Στη συνέχεια, όπως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την κληρονομιά που άφησε στο μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος,υπογραμμίζοντας: « Ο Παύλος ήταν από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ δημιουργώντας άλλη κουλτούρα στο παρκέ. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα. Είναι λίγοι οι άνθρωποι στην Ευρώπη που έχουν την ίδια επίδραση σε όλα τα επίπεδα, όπως αυτός. Το όνομά του θα μείνει στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ με χρυσά γράμματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ