Πανταλέων : «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας πατέρας μας»

Πανταλέων : «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας πατέρας μας»

Ο Σωτήρης Πανταλέων τίμησε κι εκείνος με την παρουσία του τον Παύλο Γιαννακόπουλο χαρακτηρίζοντας τον ως «πατέρα»

Στο ΟΑΚΑ βρίσκονται αθλητές από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού», Σωτήρης Πανταλέων.

Ο 38χρονος κεντρικός των πράσινων μιλώντας για τον Παύλο Γιαννακόπουλο τόνισε ότι ήταν ένας άνθρωπος που η παρουσία του ένωνε όλους τους Παναθηναϊκούς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πανταλέων στην κάμερα της Cosmote TV:

«Νομίζω ότι για όποιον άνθρωπο, είτε αθλητή είτε φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ο Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από την ομάδα του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας πατέρας μας. Σε όλη την ιστορία μας έκανε πράξη στο μεγαλύτερο ποσοστό, το σύλλογος μεγάλος και πρωταθλητής παντοτινός».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Ήταν ο άνθρωπος που μόνο με την παρουσία του ενώνει όλους τους Παναθηναϊκούς και νομίζω ότι αυτό που γίνεται σήμερα και είμαστε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού εδώ, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στη μνήμη του μεγαλύτερου παράγοντα που έχει περάσει από το σύλλογο. Ελπίζω αυτή η παρακαταθήκη που έχει αφήσει ο κ. Γιαννακόπουλος να γίνει πράξη και στο μέλλον. Όλος ο Παναθηναϊκός να γίνει μία οικογένεια και να λειτουργεί για πάντα έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ