Βατούτιν : «Ο Ιτούδης και εγώ θα κάνουμε τα πάντα για να έρθουν επιτυχίες αυτή τη σεζόν»

Βατούτιν : «Ο Ιτούδης και εγώ θα κάνουμε τα πάντα για να έρθουν επιτυχίες αυτή τη σεζόν»

Ο Αντρέι Βατούτιν υποστήριξε ότι όλοι στην ΤΣΣΚΑ δουλεύουν ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες

Με την ΤΣΣΚΑ να μην έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο της Euroleague, οι φήμες περί απομάκρυνσης του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο της Ρωσικής ομάδας ήταν αρκετές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσο ο πρόεδρο της ομάδας της Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, διέψευσε αυτά τα σενάρια τονίζοντας μάλιστα ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Έλληνας κόουτς θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες την φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο «ισχυρός άνδρας» της ΤΣΣΚΑ δήλωσε:

«Ποτέ δεν κατάλαβα την ερώτηση για την εμπιστοσύνη που υπάρχει. Ο Ιτούδης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και τώρα ξεκινάει ο τρίτος χρόνος αυτής της συμφωνίας. Ο σύλλογος σέβεται στο συμβόλαιο. Ο Δημήτρης και εγώ θα κάνουμε τα πάντα για να έρθουν επιτυχίες αυτή τη σεζόν. Η δουλειά του προπονητή εξαρτάται από το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς τις ικανότητες του κόουτς Ιτούδη, διαφορετικά δεν θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Τον επόμενο χρόνο το συμβόλαιο λήγει και είναι δεδομένο πως το αποτέλεσμα αυτής της σεζόν θα επηρεάσει την απόφαση της ΤΣΣΚΑ για το αν θα υπάρξει ανανέωση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κάτι εξωπραγματικό θα πρέπει να συμβεί για να υπάρξει λήξη της συνεργασίας κατά τη διάρκεια της σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ