Παντελάκης: «Να βγάλουμε στο παρκέ όλη την δουλειά που κάναμε»

Παντελάκης: «Να βγάλουμε στο παρκέ όλη την δουλειά που κάναμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Βίσλα Κρακοβίας την προσεχή Τρίτη. Σταμάτη: «Σαν το σπίτι μας το ΣΕΦ».

Για την αναμέτρηση με τη Βίσλα αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, η οποία λαμβάνει χώρα το ΣΕΦ την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προκριματική φάσης της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς των Ερυθρόλευκων, τόνισε για το παιχνίδι (18:00, ΕΡΤ2) ότι: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει 7 ξένες στο ρόστερ της. Εμείς από την μεριά μας, παρότι είχαμε δυσκολίες στην προετοιμασία μας αφού οι διεθνείς μας επέστρεψαν τέλη Σεπτέμβρη στην ομάδα, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι.

Θα παίξουμε στο ΣΕΦ, μία έδρα που σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει, με τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Τον θέλουμε δίπλα μας, να ωθήσει τα κορίτσια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για αναμέτρηση στην Κρακοβία.

Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των αθλητριών μου στην προετοιμασία και τώρα είναι η ώρα για να βγάλουμε όλη αυτήν την δουλειά που κάναμε στο παρκέ και στα ματς με την TS Wisla Krakow».

Από τη μεριά της, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε ότι: «Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Παίζουμε στο ΣΕΦ που είναι σαν το σπίτι μας. Το νιώθουμε σαν φυσική μας έδρα και θέλουμε πάρα πολύ με τον κόσμο στο πλευρό μας να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εχουμε καλό προαίσθημα για την αναμέτρηση με την Wisla. Δουλεύουμε εδώ και μέρες πράγματα για το παιχνίδι αυτό, πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ