Στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος οι Πάνθηρες: «Ή τα αλλάζετε όλα ή δεν θα υπάρξει η ανάλογη στήριξη»

Στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος οι Πάνθηρες: «Ή τα αλλάζετε όλα ή δεν θα υπάρξει η ανάλογη στήριξη»

Ανακοίνωση με αποδέκτη τη διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσαν οι Πάνθηρες.

Τα παράπονά τους για την έκβαση της φετινής σεζόν, που οδήγησε στον υποβιβασμό του Πανιωνίου εξέφρασαν οι Πάνθηρες οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ.

Σε σχετική τους ανακοίνωση ζήτησαν από τη διοίκηση να βάλει τον εγωισμό της κάτω από τον σύλλογο, καλώντας τη να τα αλλάξει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

Την Τετάρτη, το Panthers Club βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να θέσουμε τα όριά μας, για το τμήμα!

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ! Σεβόμαστε τη διοίκηση της ΚΑΕ και θα έχει την στήριξή μας ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που έχει κάνει, τη φετινή σεζόν! Ποια είναι αυτά; Ότι σας δούλεψαν μέσα στα μούτρα σας!

Από εδώ και πέρα, βάλτε τον εγωισμό σας και την όποια αλλαζονεία δείξατε μέσα στη σεζόν, κάτω από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Τη φετινή σεζόν, οι Πάνθηρες ήταν εκεί, σε κάθε πέταλο, με ασταμάτητο τραγούδι, παρά το γεγονός πως η ομάδα έχανε με κάτω τα χέρια, με κάθε εξευτελιστικό τρόπο!

Οι Πάνθηρες λοιπόν μίλησαν! Ή τα αλλάζετε όλα και είμαστε στο πλευρό σας ή δεν θα υπάρξει η ανάλογη στήριξη…

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ