Παντελάκης: «Να βελτιωθούμε και να πάμε στην Πολωνία για τη νίκη»

Παντελάκης: «Να βελτιωθούμε και να πάμε στην Πολωνία για τη νίκη»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με την Βίσλα και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκες θα δουλέψουν για να παρουσιαστούν καλύτερες στη ρεβάνς.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 16 πόντους στο παιχνίδι με την Βίσλα, για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο τα έδωσε όλα και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (63-63). Πλέον, η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης θα κριθεί στον επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην Κρακοβία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την πολωνική ομάδα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκες τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους, προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτερες στη ρεβάνς και να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και θεωρώ ότι οι ομάδες είχαν το πρόβλημα ότι δεν είχαν από την αρχή της προετοιμασίας τους τις παίκτες τους εξαιτίας του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε κάποιες αδυναμίες μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση στην Πολωνία την Παρασκευή».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Βίσλα, Κριστόφ Σέζικ, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα έχασε το μεγάλο προβάδισμα που είχε και έκανε ειδική μνεία στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτριές του στην άμυνα ένας εναντίον ενός. «Το τέλος ήταν απογοητευτικό. Ήμασταν 16 πόντους μπροστά, αλλά επέστρεψαν στο σκορ και γύρισαν την αναμέτρηση. Ακόμα έχουμε πρόβλημα στην άμυνά μας στο «ένας εναντίον ενός». Αλλά αυτό το ματς ουσιαστικά ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στο γήπεδό θα μας θα παίξουμε το δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι εκεί θα πάρουμε την πρόκριση».

Τις παίκτριες της Βίσλα εκπροσώπησε η Μαρία Κόντε, η οποία ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε να αγωνιστούμε σε ένα δύσκολο γήπεδο εδώ στην Αθήνα με πάρα πολλούς ένθερμους οπαδούς. Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά σήμερα και ότι χρειαζόμαστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην έδρα μας για να κερδίσουμε εκεί την πρόκριση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ