
Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της καριέρας του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθεί αντιμέτωπη κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague, με τον Μάριο Χεζόνια να μιλά στη NOVA για τον αγώνα.
Ο Κροάτης φόργουορντ τόνισε πως θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς της καριέρας του, ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς που υπήρχαν το 2023.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάριο Χεζόνια:
Για τους τραυματισμούς το 2023 και τη φετινή σεζόν: «Τότε οι τραυματισμοί ήταν σε διαφορετικές θέσεις, τώρα μόνο σε μία, οπότε μοιάζει με ατυχία και είναι σπάνιο. Σε αυτές τις καταστάσεις μένουμε ενωμένοι. Ξέρεις ποιον θες να βάλεις και τι να κάνεις, είναι εύκολη απόφαση για τον κόουτς. Τώρα όλοι έχουν μεγάλα ρόστερ, χαζά ροτέισον. Κάνουν πολλές αλλαγές, χάνουν ρυθμό έτσι. Προσεύχεσαι ότι θα αρχίσουν να το κάνουν, ώστε να τους επιτεθείς περισσότερο. Είναι παρόμοια κατάσταση με τότε, αλλά τώρα οι τραυματισμοί είναι μόνο σε μία θέση».
Για το αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει παίξει: «Από τα πιο δύσκολα λόγω του επιπέδου και του πού παίζουμε. Αν φοράς αυτή την φανέλα, παίζεις απέναντι σε όλους. Οι οπαδοί πάντα λένε πως η Ρεάλ είναι κακιά, οι παίκτες πάντα παίζουν καλύτερα από ό,τι μπορούν απέναντί μας. Είναι πάντα δύσκολο».
Για τα Final Four του: «Είναι το 5ο μου. Είχα δύο με τον Πασκουάλ, ήμουν παιδί. Μάθαινα από τους βετεράνους. Ήρθα στην Ρεάλ, κέρδισα ένα. Ήταν τεράστιο. Παίκτες όπως ο Καμπάτσο, ο Κοζέρ, ο Γιουλ μου έδειξαν τον δρόμο. Αυτή η ομάδα δεν είναι όπως οι άλλες. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις και να ακολουθείς. Έχω περισσότερη εμπειρία, μεγαλύτερο ρόλο λόγω του κόουτς. Λατρεύω αυτές τις ευθύνες και να δίνω τα διπλά από αυτά που παίρνω».



















