Η εξήγηση για το νέο look του Μπόγρη (pics)

Η εξήγηση για το νέο look του Μπόγρη (pics)

Ο σέντερ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στο ΣΕΦ για την media day του Ολυμπιακού με κοντό μαλλί και μουστάκι.

Ανανεωμένος παρουσιάστηκε ο Γιώργος Μπόγρης στο ΣΕΦ για την media day του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Ο σέντερ των ερυθρόλευκων αποχωρίστηκε τα μακριά του μαλλιά και άφησε μουστάκι αιφνιδιάζοντας με την εικόνα του.

Η αλλαγή στο look του 29χρονου διεθνή όμως έχει εξήγηση. Ο Μπόγρης παρουσιάστηκε στη Θήβα στο κέντρο πυροβολικού και αναγκάστηκε να κόψει την πλούσια κόμη του, αφήνοντας πίσω την χαρακτηριστική του κοτσίδα. Όσο για το μουστάκι, ο σκοπός είναι ιερός καθώς έγινε λόγω του κινήματος «Movember». Όπως εξηγεί και ο ίδιος με ανάρτηση στο προσωπικό του Instagram το Movember είναι ένα ετήσιο event κατά το οποίο οι άντρες αφήνουν μουστάκι τον μήνα Νοέμβριο, περνώντας μήνυμα κατά του καρκίνου του προστάτη, των γεννητικών οργάνων, αλλά και για τις αυτοκτονίες των ανδρών.  Σκοπός του Movember είναι «να αλλάξει το πρόσωπο της υγείας των ανδρών».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Movember is an annual event involving the growing of moustaches during the month of November to raise awareness of men’s health issues, such as prostate cancer, testicular cancer, and men’s suicide. The Movember Foundation runs the Movember charity event, housed at Movember.com. The goal of Movember is to «change the face of men’s health.» #movember #newlook #letsroll

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ