Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθηναϊκός 51-65

Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθηναϊκός 51-65

Νίκη τεράστιας σημασίας για την επιστροφή στην Α1 πέτυχαν οι γυναίκες του Παναθηναϊκού μέσα στον Άγιο Δημήτριο επί του Κρόνου με 65-51.

Τεράστια νίκη για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέσα στον Αγιο Δημήτριο επί του τοπικού Κρόνου με 51-65 που διατηρεί το «τριφύλλι» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και του δίνει πλεονέκτημα στην «μάχη» για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η σημασία της νίκης είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς ο Κρόνος παλεύει επίσης για την άνοδο στην Α1.

Στην πρώτη περίοδο το «τριφύλλι» είχε επιθετικά προβλήματα και δεν έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι. Νευρικότητα και λάθη έφεραν πίσω τις «πράσινες» με 17-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟ κατάφερε και ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα ωστόσο στη συνέχεια αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο ημίχρονο με 37-32.

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός κατάφερε και γύρισε το ματς με ψυχή και συνεχείς αλλαγές από τον πάγκο και κατάφερε και πήρε προβάδισμα μετά από ώρα (44-45) δύο λεπτά πριν τη λήξη της περιόδου, για να λήξει τελικά με 44-47. Στην τελευταία περίοδο οι «πράσινες» διαφύλαξαν τη διαφορά και κατάφεραν να την αυξήσουν φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη με 51-65.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-13, 37-32, 44-47, 51-65

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Σοφία Σιγάλα ανέφερε: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Κρόνου.

Στην αρχή του ματς δυσκολευτήκαμε αρκετά ωστόσο στη συνέχεια βελτιωθήκαμε αισθητά , παίξαμε καλή άμυνα , βάλαμε τα σουτ και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Κρόνος (Νανάκος): Μποσγανά 9 (2) , Βλάνη 1, Κήτσιου, Ρούτση, Βιντζηλαίου 17, Τσιχλάκη 4, Πανταζή 7, Γκέργκι, Γασπαράτου 9, Ζουρτσάνου, Αναστασοπούλου 4

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Ακρίβου, Μούλη 2, Κοίλια Π. 6 (2), Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 6 (1), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 4, Σλούκα 13 (1), Μούτσα 2, Μαυράκη, Εζέτζα 20, Σιγάλα 12.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ