Ολυμπιακός: Πρώτη η Νίκη Λευκάδας, μετά η Αβενίδα

Ολυμπιακός: Πρώτη η Νίκη Λευκάδας, μετά η Αβενίδα

Οι Ερυθρόλευκες το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00 θα αντιμετωπίσουν τη Νίκη Λευκάδας για την 7η αγωνιστική της Α1.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις της επικεντρώνεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00 θα αντιμετωπίσει στο «Παν. Σαλπέας» τη Νίκη Λευκάδας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1. Οι Ερυθρόλευκες λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Αβενίδα, θα αντιμετωπίσουν τη νησιώτικη ομάδα με στόχο την 92η σερί νίκη τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες της Ρίτα Ρασίντ και της Μαρίας Αυτζή, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

O Γιώργος Παντελάκης μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, δήλωσε: «Είναι ένα ακόμα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και εμείς δεν αναζητάμε τίποτα άλλο από τη νίκη και τη συνέχιση του αήττητου ρεκόρ μας. Προερχόμαστε από την αναμέτρηση με την Carolo και όσα μας δίδαξε αυτό το ματς. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Προέχει όμως η Νίκη Λευκάδας που είναι μία καλή ομάδα και θέλουμε να πάρουμε και αυτό το θετικό αποτέλεσμα στην Α1. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και στο πλάνο μας και στη συνέχεια θα δούμε τις επόμενες υποχρεώσεις μας σε Ευρωλίγκα και Κύπελλο Ελλάδας που ακολουθούν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας για το πρωτάθλημα και, αλλά και με τον Πρωτέα Βούλας στο Κύπελλο, θα μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδοθούν στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», στον σύλλογο «Αγάπη για το παιδί» και στον σύλλογο «Μακρυγιάννης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ