Η τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ πριν την Perfumerias Avenida

Η τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ πριν την Perfumerias Avenida

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Perfumerias Avenida την Τρίτη στο ΣΕΦ (18/12, 18:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Perfumerias Avenida την Τρίτη στο ΣΕΦ (18/12, 18:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν το τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι για το 2018 απέναντι στις πρωταθλήτριες Ισπανίας, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Με τον Ολυμπιακό προπονήθηκε κανονικά και η Ιβάνα Τίκβιτς, με την Κροάτισσα σέντερ να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά στην αναμέτρηση της Τρίτης στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Παντελάκης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες της για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Μαρία Αυτζή και Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της 7ης «στροφής» της διοργάνωσης αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Χριστίνα Λίτση.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Perfumerias Avenida στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ