Παντελάκης: «Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε τη Φενερμπαχτσέ»

Παντελάκης: «Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε τη Φενερμπαχτσέ»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Πρωτέα, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τη Φενερμπαχτσέ για την Ευρωλίγκα.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας με 60-52 και πέτυχε την 8η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Παντελάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι αυτό που κρατάει από το ματς με τον Πρωτέα είναι η νίκη. Παράλληλα, επισήμανε ότι από εδώ και πέρα οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς της Ευρωλίγκας με την Φενέρμπαχτσέ και θα προσπαθήσει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της μάχης με την τούρκικη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά την διακοπή αυτό που θέλαμε ήταν να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο ματς. Κάναμε δυνατές προπονήσεις αυτό το διάστημα και απο την μεριά μας θέλαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο παρκέ ενόψει και της αναμέτρησης με την Fenerbahce στην Τουρκία την Τετάρτη. Κρατάμε τη νίκη απέναντι στον Πρωτέα Βούλας και πλέον προετοιμαζόμαστε για το ματς της Ευρωλίγκας».

Από την μεριά της η Κατερίνα Σωτηρίου δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Μετά από αυτό το παιχνίδι η ομάδα μπαίνει στο 2019 με νίκη. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι δουλέψαμε αρκετά πράγματα και στην προπόνηση και στην τακτική μας για το σημαντικό παιχνίδι που έρχεται για εμάς, στην Κωνσταντινούπολη με την Fenerbahce».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ