Το αεροπορικό δυστύχημα με τους 18 νεκρούς και η απίστευτη τύχη του πατρός Σφαιρόπουλου!

Το αεροπορικό δυστύχημα με τους 18 νεκρούς και η απίστευτη τύχη του πατρός Σφαιρόπουλου!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διηγήθηκε μια... ανατριχιαστική ιστορία πως ο πατέρας του Σάββας σώθηκε από το αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 18 ανθρώπους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στην εκπομπή «Legend Stories» της NOVA. Μεταξύ των όσον ανέφερε ο τεχνικός της Μακάμπι αποκάλυψε μια ιστορία για το πως ο πατέρας του Σάββας γλίτωσε από θαύμα στο αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 18 άτομα!

«Τότε ο πατέρας μου ήταν φοιτητής στην οδοντιατρική στην Αθήνα και για να κρατιέται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έκανε προπονήσεις με τον Απόλλωνα Αθηνών. Έπαιρνε το αεροπλάνο την Παρασκευή το βράδυ, ερχόταν στη Θεσσαλονίκη και τότε έπαιζαν δύο αγώνες. Και Σάββατο και Κυριακή. Για οικονομία… Ήταν να πετάξουν με τον Αυγητίδη μαζί -συμπαίκτες τότε στον Απόλλωνα- και τελευταία στιγμή πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο -τότε ήταν νέα παιδιά και ωραία, ποδοσφαιριστές και επώνυμοι- βρήκαν κάποιες αεροσυνοδούς που τους είπαν «…μην πετάξετε, πάμε σινεμά και φεύγετε αύριο'». Έτσι έγινε τελικά…

«Ενώ είχαν πάει στο αεροδρόμιο και είχαν κανονικά τα εισιτήρια τους, έφυγαν από το αεροδρόμιο και πήγαν σινεμά. Το αεροπλάνο, αυτό, δυστυχώς έπεσε και έχασαν την ζωή τους όσοι ήταν μέσα. Τότε, όταν βγήκε από τον κινηματογράφο ο πατέρας μου και μαθεύτηκε εκεί το συγκεκριμένο νέο, προσπαθούσε να βρει τρόπο να ειδοποιήσει τους γονείς του ότι τελικά δεν πέταξε. Γιατί τότε στην Καλαμαριά δεν είχαν τηλέφωνα… Είχε ένα τηλέφωνο το φαρμακείο. Έπαιρνε 12 το βράδυ στον φαρμακοποιό για να πάει στο σπίτι του -γιατί τα ραδιόφωνα ήδη έλεγαν την είδηση- και να τους πει (σ.σ. στους γονείς του) ότι είναι καλά και ότι δεν πέταξε με το συγκεκριμένο αεροπλάνο. Πραγματικά στην αρχή υπήρχε σύγχυση… Είχε κρατημένες κάποιες εφημερίδες που τον είχαν συμπεριλάβει μέσα στους νεκρούς γιατί ήταν στη λίστα επιβατών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ