Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και στις Εσπερίδες

Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και στις Εσπερίδες

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες (26/1, 15:00), με στόχο να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί της.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις της επιστρέφει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας τις Εσπερίδες για την 11η αγωνιστική της Α1.

Οι Ερυθρόλευκες μετά την ήττα από την Ντιναμό Κουρσκ στη Ρωσία θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους. Στον αυριανό αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ρίτα Ρασίντ και την Ιβάνα Τίκβιτς.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

O προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς στην Ρωσία και ένα επίσης κουραστικό ταξίδι επιστροφής. Δεν είναι δικαιολογία όμως αυτό, θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς πρέπει με τις Εσπερίδες και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με καλό μπάσκετ. Η νίκη όπως πάντα είναι η πρώτη μας σκέψη και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα ακόμα παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ