Τόμας: «Έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων στην Ευρωλίγκα»

Τόμας: «Έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων στην Ευρωλίγκα»

Η Τζέσικα Τόμας μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της Ευρωλίγκας κόντρα στην TTT Riga αλλά και για όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του εκτός έδρας για το πρωτάθλημα με τον ΓΑΣ Καλυβίων, αντιμετωπίζει την TTT Riga για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες» αναμένεται να φύγουν το πρωί της Τρίτης (05/02) για την Λετονία, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα μετά το χαμένο παιχνίδι με την Hatay BB στο ΣΕΦ.

Η Τζέσικα Τόμας μίλησε στο www.olympiacossfp.gr για την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας αλλά και για όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη με την ομάδα του Πειραιά.

Αρχικά η Αμερικανίδα γκαρντ υποστήριξε για το παιχνίδι με την TTT Riga στην Λετονία ότι: «Θεωρώ ότι προσπαθούμε υπερβολικά ως ομάδα να αποδείξουμε πράγματα στο παρκέ αναφορικά με μας. Τώρα πιστεύω ότι είναι η ώρα για να κερδίσουμε και παιχνίδια με το δικό μας τρόπο. Παίζουμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι, εκτελούμε σωστά κάποια πράγματα και στις δύο μεριές του παρκέ και τώρα είναι ευκαιρία οι κόποι μας να πιάσουν τόπο. Ειδικά όταν είμαστε μπροστά 14 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν και έπρεπε να κρατήσουμε τη διαφορά».

Αναφορικά με το ματς στην Λετονία και την αναμέτρηση με την TTT Riga η Τόμας δήλωσε: «Το ‘κλειδί’ σε αυτό το παιχνίδι είναι η πνευματική μας ετοιμότητα. Πηγαίνοντας προς τον προορισμό μας και σε αυτό το ταξίδι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε σκληρά. Πρέπει να πάμε με την λογική ότι θα κερδίσουμε στην Λετονία! Η TTT Riga είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, έχει αθλητικές παίκτριες και διαθέτει φοβερή χημεία στο παρκέ. Θα είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε σκληρές και πνευματικά και σωματικά».

Ερωτώμενη αναφορικά με τις προηγούμενες αγωνιστικές και τι έχει αποκομίσει από αυτές, η Τόμας δήλωσε πως: «Εννοείται πως το… ταξίδι μας ήταν με σκαμπανεβάσματα. Υπήρχαν δύσκολες μέρες και κάποιες που ήταν ακόμα δυσκολότερες, όμως αυτό που πρέπει να κρατάμε είναι ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Γινόμαστε καλύτερες ατομικά αλλά και ομαδικά και πιστεύω ότι καμία από εμάς δεν είναι όπως στην αρχή της χρονιάς. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτόν τον καιρό».

Τέλος και αναφορικά με την ομάδα της, η Αμερικανίδα γκαρντ τόνισε: «Ειλικρινά θεωρώ ότι πρέπει να μείνουμε στο τώρα και όχι στο παρελθόν. Η χημεία μας ως ομάδας γίνεται όλο και πιο ισχυρή και έχουμε φοβερή σχέση μεταξύ μας, βοηθώντας η μία την άλλη παρά τα όποια αποτελέσματα. Έχουμε δουλέψει υπερβολικά για να είμαστε ανταγωνιστικές απέναντι σε κάθε αντίπαλο, έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων παρότι η σκληρή πραγματικότητα δείχνει ότι έχουμε νικήσει μόλις μία φορά στην διοργάνωση. Στο χέρι μας είναι να μην μείνουμε μονάχα με το θετικό αποτέλεσμα με την Sopron και να πάρουμε κι άλλες νίκες μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ