Διεκόπη η προπόνηση της Χίμκι λόγω… βόμβας!

Διεκόπη η προπόνηση της Χίμκι λόγω… βόμβας!

Φαρσέρ έκαναν άνω-κάτω τη Μόσχα, επηρεάζοντας ακόμη και την προπόνηση της Χίμκι, καθώς το γήπεδο που έκανε προπόνηση βρισκόταν στους πιθανούς στόχους τους.

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα την Τρίτη (5/2) καθώς υπήρξαν απειλές για διάφορα κτίρια της πρωτεύουσας, όπως νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, σχολεία κ.α. Γεγονός το οποίο τελικά δεν ίσχυε καθώς αποδείχθηκε ότι πρόκειται για φάρσα! Μάλιστα μεταξύ αυτών συμπεριλαμβανόταν και το γήπεδο της Χίμκι.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ένας πανικός στους κατοίκους της Μόσχας, με αρκετό κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και γενικά να αποχωρεί από τα κεντρικά σημεία της πόλης. Ανάλογος πανικός υπήρξε και στην ομάδα της Χίμκι, καθώς εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση.

«Κάποια στιγμή μπήκαν αστυνομικοί στο γήπεδο και μας είπαν να εκκενώσουμε το συντομότερο τον χώρο», δήλωσε ο τζένεραλ της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, καθώς οι φαρσέρ ανέφεραν στους πιθανούς στόχους και το δικό τους κτίριο.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Ρωσίας, αντίστοιχο μπαράζ απειλών για έκρηξη βόμβας σε κτίρια της Μόσχας το φθινόπωρο του 2017 και πάλι είχε διαπιστωθεί πως επρόκειτο για πλάκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ