Ολυμπιακός – Καρόλο 79-54

Ολυμπιακός – Καρόλο 79-54

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση απέναντι στην Καρόλο και με άμυνα για σεμινάριο πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα. Οι Ερυθρόλευκες με άμυνα για σεμινάριο κέρδισαν την Καρόλο στο ΣΕΦ με 79-54 και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση.

Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη «πάτησαν» την γαλλική ομάδα και ντούμπλαραν τις νίκες τους, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μπορούν να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο. Οι νταμπλούχες Ελλάδας έβγαλαν πάθος στο παρκέ και εξαιρετική άμυνα πήραν το ροζ φύλλο.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Τζέσικα Τόμας με 17 πόντους και 4 ασίστ, με την Παυλοπούλου να έχει 14 πόντους και την Λικέντρα Τζόνσον να προσθέτει άλλους 10. Από τις φιλοξενούμενες πρώτη σκόρερ ήταν η Σάρα Σαβενιόν με 14 πόντους.

Οι Ερυθρόλευκες την ερχόμενη Τετάρτη (20/2) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Αβενίδα, για την 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ο αγώνας στην Ισπανία θα είναι ο τελευταίος για τον Ολυμπιακό στη φετινή Ευρωλίγκα, με τις παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη να έχουν συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες από το ταξίδι τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ξεκίνησαν δυνατά και στα μέσα της πρώτης περιόδου προηγήθηκαν με 12-7, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό στο +16 (28-12). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τις Ερυθρόλευκες στο τέλος του ημιχρόνου να εκτοξεύουν τη διαφορά στους 25 πόντους! (46-21). Στο δεύτερο μέρος οι Γαλλίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι νταμπλούχες Ελλάδας παρέμειναν σοβαρές, δεν έχασαν τον ρυθμό τους και με όπλο τους την εξαιρετική τους άμυνα πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 28-12, 46-21, 67-41, 79-54

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ