«Η ένδοξη ΑΕΚ έφτασε στην κορυφή του κόσμου»

«Η ένδοξη ΑΕΚ έφτασε στην κορυφή του κόσμου»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συνεχάρη το μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού, ενώ στάθηκε και στην προσφορά του Μάκη Αγγελόπουλου.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο με τη νίκη της στον τελικό επί της Φλαμένγκο και έγινε μόλις η τρίτη ελληνική ομάδα που το καταφέρνει.

Η «Ένωση» άγγιξε την κορυφή του κόσμου με το επίτευγμά της, γεγονός που στην Ελλάδα έχει προκαλέσει κύμα συγχαρητηρίων. Ανάμεσα σε εκείνους που υποκλίθηκαν στη «βασίλισσα» ήταν και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ο οποίος με ανακοίνωσή του συνεχάρη το μπασκετικό τμήμα.

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Η ένδοξη ΑΕΚ έφτασε στην κορυφή του κόσμου, δικαιώνοντας για ακόμα μία φορά την επένδυση και τις προσπάθειες του Μάκη Αγγελόπουλου. Τον συγχαίρουμε και προσωπικά για τις επιτυχίες της ΑΕΚ και του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη, ώστε να οδηγήσει την ομάδα μας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στα χρόνια που έρχονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ