Ανατροπή και νίκη για Ολυμπιακό επί της Τσεντεβίτα

Ανατροπή και νίκη για Ολυμπιακό επί της Τσεντεβίτα

Οι έφηβοι των Ερυθρόλευκων επικράτησαν με 88-79 της ομάδας από την Κροατία για την δεύτερη αγωνιστική του Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation

Τι και αν βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 13 πόντους στην πρώτη περίοδο; Η ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού πήρε την πρώτη της νίκη στο Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament επικρατώντας της Τσεντεβίτα με 88-79.

Το Σάββατο στις 15:00 (23/02) οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Βενέτσια και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ιωσήφ Κολοβερός με 24 πόντους, ενώ παρότι άστοχος, πολυδιάστατος ήταν ο Ποκουσέφσκι με 9 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 κοψίματα.

Αναφορικά με την εξέλιξη του ματς, κομβικό ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο όπου και με ένα 23-4 επιμέρους και την άμυνα του Ολυμπιακού, γύρισε το παιχνίδι και οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη κράτησαν την απόσταση τους από τους Κροάτες.

Οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στο +11 (53-42 στο 25′), ενώ με καλή άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές αύξησαν ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις (76-61 στο 36′). Η Τσεντεβίτα, δεν εγκατέλειψε τη μάχη αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να μειώσει απλά τη διαφορά.

Δεκάλεπτα: 15-28, 42-37, 60-52, 88-79

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ