Παντελάκης: «Να κατακτήσουμε και πάλι το Κύπελλο»

Παντελάκης: «Να κατακτήσουμε και πάλι το Κύπελλο»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού σχολίασε την κλήρωση του Final 4 και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού σχολίασε την κλήρωση του Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκες θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, με στόχο να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος στον ημιτελικό, αλλά αυτό που μετράει είναι η ομάδα να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και στο τέλος να πανηγυρίσει «σηκώσει» ένα ακόμα τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πάντα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα. Εμείς από την αρχή της χρονιάς σαν Ολυμπιακός, ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει, ήταν να κατακτήσουμε και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας. Από την πλευρά μας δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για το ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον ημιτελικό του Final 4.

Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο και για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, να περάσουμε στον τελικό και στη συνέχεια να αγωνιστούμε με την ομάδα με την οποία θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Το Final 4 θα γίνει σε μια όμορφη πόλη όπως τα Χανιά και θεωρώ ότι θα είναι μια γιορτή και ελπίζω τα παιδιά αλλά και οι ομάδες που συμμετέχουν να χαρούν τα παιχνίδια που θα γίνουν εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ