Παντελάκης: «Θέλουμε να μείνουμε αήττητοι»

Παντελάκης: «Θέλουμε να μείνουμε αήττητοι»

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου και ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε ότι στόχος των Ερυθρόλευκων να μείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ελευθερίας Μοσχάτου με 106-60, συνεχίζοντας αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον το 16/16.

Ο Γιώργος Παντελάκης σχολίασε την νίκη της ομάδας του τονίζοντας ότι θέλουν να μείνουν αήττητοι σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας και φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε καλά το τελευταίο διάστημα και είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια των αθλητριών μου. Το σημαντικό είναι ότι παραμένουμε αήττητοι στην Ελλάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό», τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Η Τζέσικα Τόμας από την πλευρά της τόνισε, «Σίγουρα ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για εμάς και είμαι χαρούμενη για την εμφάνισή μας. Θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά, σουτάραμε με ιδανικό τρόπο και ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχες. Από την άλλη έπρεπε να εκτελέσουμε πιο συγκεντρωμένα το πλάνο μας στην άμυνα επειδή δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα εκεί. Επιθετικά γυρίσαμε την μπάλα όπως έπρεπε, βρήκαμε ελεύθερα σουτ και για αυτό ήρθε και αυτή η διαφορά στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ