Παντελάκης: «Μεγάλη σε έκταση νίκη και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό»

Παντελάκης: «Μεγάλη σε έκταση νίκη και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διέλυσε τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final 4 με 78-37 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.

Η εξαιρετική εμφάνιση των Ερυθρόλευκων και η επιβλητική επικράτηση επί του αιωνίου αντιπάλου ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Παντελάκη, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ήταν σοβαρή καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πέτυχε μία μεγάλη σε έκταση νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έπρεπε να είμαστε σοβαροί σε όλο το παιχνίδι. Ήταν μια μεγάλη νίκη σε έκταση και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ κλειστή άμυνα και πήραμε καμιά αμαρκάριστα σουτ στα οποία όμως δεν ήμασταν εύστοχοι. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει. Από σήμερα το βράδυ ξεκινάει ήδη για εμάς η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής. Θέλουμε να είμαστε 100% σοβαροί και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Από την πλευρά η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε κάπως μουδιασμένες στο ματς και δεν έπρεπε να συμβεί αυτό και κάναμε λίγη ώρα να βρούμε τον ρυθμό μας. Δεν θα έπρεπε να έχουμε άγχος γιατί ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και έχει πάρει τρία συνεχόμενα νταμπλ. Παρόλα αυτά είναι το κύπελλο και μια διοργάνωση που είναι από τους στόχους μας.  Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε να ανεβάσουμε λίγο την άμυνα μας και να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και η πρόκριση στον τελικό. Για μας είναι μονόδρομος η κατάκτηση του κυπέλλου και πάμε να προετοιμαστούμε για τον απαιτητικό τελικό την Κυριακή με τη Νίκη Λευκάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ