ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Σπανούλη: «Σιδερένιος αρχηγέ και γρήγορη επιστροφή»

ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Σπανούλη: «Σιδερένιος αρχηγέ και γρήγορη επιστροφή»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα παρκέ στον Βασίλη Σπανούλη, μετά την επέμβαση που έκανε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Βασίλη Σπανούλη καθώς η ομάδα ποδοσφαίρου ευχήθηκε περαστικά στον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων.

«Περαστικά Βασίλη! Σιδερένιος αρχηγέ και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ!», ανέφερε το μήνυμα που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο twitter.

Ο Σπανούλης υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε χειρουργική επέμβαση στο Metropolitan, για να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του στον περονιαίο τένοντα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Το σημαντικό είναι ότι η επέμβαση ήταν πετυχημένη και ο Σπανούλης θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να επιστρέψει γερός στα παρκέ.

Θυμίζουμε πως τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο Κώστας Φορτούνης. Ο κάπτεν του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού πήγε στο Metropolitan για να δει τον καλό του φίλο και να του ευχηθεί περαστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twiter:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1112684372929462276

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ