Ολυμπιακός: Ο… μπόμπερ Ποκουσέφσκι (vids)

Ολυμπιακός: Ο… μπόμπερ Ποκουσέφσκι (vids)

Ο Σέρβος φόργουορντ «χτύπησε» τέσσερις φορές από την περιφέρεια στην αναμέτρηση των Εφήβων των Ερυθρόλευκων με τον Πρωτέα Βούλας.

Κοιτάει τον κόσμο από τα 211 εκατοστά.. Αποτελεί ένα από τα πρότζεκτ που ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά για το μέλλον του και φέτος πήρε και την πρώτη του γεύση παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό της Ευρωλίγκας.

Ο λόγος για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος από το βράδυ του Σαββάτου είναι πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ με τους Έφηβους των Ερυθρόλευκων και ξεχωρίζει για τα σωματικά του προσόντα. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του, όμως το σημαντικότερο στο ταλέντο του, είναι ότι σουτάρει τέλεια παρά το ύψος του.

Στον δεύτερο τελικό με τον Πρωτέα στην Βούλα, ο νεαρός φόργουορντ είχε τέσσερα τρίποντα, σουτάροντας και εν στάση και βγαίνοντας από τα σκριν.

Αυτό που βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Ολυμπιακός θα στηρίξει το πρότζεκτ του, τόσο έντονα, που από του χρόνου θα είναι κανονικά στο ροτέισον της αντρικής ομάδας, όντας 18 ετών. Ένα παιδί που ήδη απασχολεί τους σκάουτερς του ΝΒΑ, έχει παίξει σε τουρνουά που πραγματοποιεί το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και είναι από τις περιπτώσεις αθλητών που θα μας απασχολήσουν υπερβολικά στο μέλλον.

Δείτε τα τέσσερα τρίποντα του «Πόκου»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ