Έγινε η συνάντηση Ολυμπιακού-ABA League

Έγινε η συνάντηση Ολυμπιακού-ABA League

Οι Σταυρόπουλος και Λεπενιώτης συνομίλησαν με τον Γ. Διευθυντή της ABA League, Κρέζιμιρ Νόβοσελ και συνέλεξαν πληροφορίες για θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ολυμπιακού με τους εκπροσώπους της ABA League για το ενδεχόμενο της μετακόμισης των Ερυθρόλευκων και την αποχώρηση του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Νίκος Λεπενιώτης, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον Γενικό Διευθυντή της λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, αλλά και ανθρώπους της ABA Liga που έχουν να κάνουν αναφορικά με το κομμάτι του Μάρκετινγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η συζήτηση ήταν άκρως θετική και για τις δύο πλευρές, με τους Ερυθρόλευκους (αλλά και την Αδριατική Λίγκα) να συλλέγουν πληροφορίες για την διοργάνωση και παράλληλα να εκφράζουν και πάλι το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους από την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρότι η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό και άκρως επαγγελματικό κλίμα, δεν υπήρχε κάποια εξελιξη, αφού το θέμα του Ολυμπιακού θα συζητηθεί με όλες τις ομάδες της ΑΒΑ League μετά το τελος της διοργάνωσης.

Ζητούμενο για την ομάδα του Πειραιά, δεν είναι απλά η συμμετοχή για ένα έτος στην Αδριατική Λίγκα, κάτι που ξεκαθάρισαν και οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων, που περιμένουν την απάντηση της λίγκας που θα πραγματοποιήσει ΔΣ για να αποφασίσει.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ μετά το τέλος της συνάντησης με τον Ολυμπιακό ανέφερε, «κάναμε μία συνάντηση στο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία και το ενδιαφέρον να συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα. Οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος θα υπάρξει μετά το συμβούλιο των μελών της ABA League το οποίο θα λάβει χώρα μετά το τέλος των φετινών τελικών της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ