Τεράστια διάκριση ενόψει για τον Γουέμπερ

Τεράστια διάκριση ενόψει για τον Γουέμπερ

Μπορεί να έφυγε άρον άρον από τον Ολυμπιακό αλλά ο Μπριάντε Γουέμπερ βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εμπειρία της Ευρώπης και του Ολυμπιακού δεν εξελίχθηκε όπως όλοι περίμεναν για τον Μπριάντε Γουέμπερ, με τον δυναμικό γκαρντ να πείθει αγωνιστικά και με το παραπάνω, αλλά να αποχωρεί λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Ο Γουέμπερ όμως βλέπει έναν νέο δρόμο να ανοίγεται μπροστά του που μπορεί να τον βγάλει μέχρι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ συμμετέχει στο Εθνικό πρωτάθλημα 3Vs3 των ΗΠΑ που γίνεται στο Λας Βέγκας. Από εκεί θα επιλεχθεί και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα όπως και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και ο Γουέμπερ έχει την ευκαιρία να επιλεγεί.

Η προοπτική του 3Vs3 όμως δείχνει να αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη των Μαϊάμι Χιτ μιας και κλήθηκε από την Αμερικανική Ομοσπονδία μπάσκετ να συμμετάσχει στα trials της ομάδας που θα κατεβάσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, μιας και το συγκεκριμένο format μπάσκετ θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Υφηλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ