Το ντέρμπι στο Περιστέρι!

Το ντέρμπι στο Περιστέρι!

Οι Έφηβοι της ομάδας των Δυτικών Προαστίων επικράτησε με 73-64 του Προμηθέα Πάτρας στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης μέρας Πανελληνίου Εφήβων της Ελευθερούπολης.

Εχοντας δύο πρόσωπα, ένα καλό και ένα κακό σε κάθε ημίχρονο εμφανίστηκαν Περιστέρι και Προμηθέας Πάτρας στο δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Εφήβων της Ελευθερούπολης, με το Περιστέρι να παίρνει τελικά το ροζ φύλλο, επικρατώντας με 64-73.

Το Περιστέρι πήρε προβάδισμα από την αρχή και μετά το αρχικό 2-2 πέρασε μπροστά με 17-7, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Το παιχνίδι έφθασε στο νταμπλ-σκορ (11-22) στο ένατο λεπτό, ύστερα από εύστοχο σουτ δύο πόντων του Καράμπελα.

Το εντυπωσιακό προβάδισμα των Αθηναίων έφθασε τους 20 πόντους στο 12ο λεπτό με καλάθι του Σταυρακούκα (15-35) και τους 29 (24-53) με τρίποντο του Βησσαρίου λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Προμηθέας έκανε τη ανατροπή στην τρίτη περίοδο, όταν με σερί 21-7 και με βολές του Λογοθέτη μείωσε σε 48-60 στο τέλος της. Η ομάδα της Πάτρας έκανε το 64-68 με τον Καφεζά, ένα λεπτό πριν το φινάλε. Ο Παπαδόπουλος όμως με σουτ τριών πόντων, 20» πριν τη λήξη, σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη για το Περιστέρι.

Δεκάλεπτα: 13-29, 27-53, 48-60, 64-73

Παπαμακάριος: «Το μπάσκετ έχει δύο ημίχρονα»

Ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Παπαμακάριος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Το μπάσκετ έχει δύο ημίχρονα. Ετσι ήταν για μας. Ένα καλό και ένα κακό. Δυστυχώς στην επανάληψη δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά σημασία έχει ότι νικήσαμε».

Κεσαπίδης: «Παραλίγο να κάνουμε την ανατροπή»

Από τη μεριά του ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας Ανδρέας Κεσαπίδης δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι και βρεθήκαμε πολύ πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη καταφέραμε να φθάσουμε το παιχνίδι μέχρι και τους τέσσερις πόντους, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ