Ολυμπιακός: Γενική είσοδος 1€ με Προμηθέα

Ολυμπιακός: Γενική είσοδος 1€ με Προμηθέα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε τη θέση που έπρεπε. Ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι με τον Προμηθέα θα υπάρξει γενική είσοδος 1€. Παιχνίδι μπορεί να μην γίνει, αλλά το μήνυμα εστάλη.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή τη θέση του. Είχε απαιτήσει το μίνιμουμ. Τη μη παρουσία των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου στα παιχνίδια του έως τέλος της σεζόν, αλλά και την παρουσία ξένων διαιτητών στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Αφού, λοιπόν, η ΚΕΔ αποφάσισε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, τραβώντας στα άκρα το σκοινί με τον ορισμό του Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να πάρουν επίσημη θέση. Και ενημέρωσαν ότι στο παιχνίδι με τους Πατρινούς θα υπάρξει γενική είσοδος στο ΣΕΦ, με 1 €.

Τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας; Προφανώς και δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει να παίξει. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι δεν θα αγωνιστούν εάν υπάρξει παρουσία κάποιου εκ των διαιτητών της «μαύρης λίστας τους». Και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πρόκειται να αγωνιστούν και δεν θα το κάνουν. Αλλά με την κίνησή τους αυτή, στέλνουν ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Το μήνυμα δεν είναι άλλο από το «ελάτε να μας υποβιβάσετε στο ΣΕΦ, παρουσία του κόσμου μας». Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει την καθολική στήριξη του κόσμου της από την πρώτη στιγμή και για αυτόν τον λόγο, τώρα δεν θα κάνει τη χάρη σε κανέναν να κλείσει το φύλλο αγώνα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Οποιος επιθυμεί να κλείσει αυτό το Φ.Α., θα πρέπει να πάει στο ΣΕΦ. Και να ρίξει κατηγορία το Ολυμπιακό, μπροστά στο κοινό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ