Ο Ολυμπιακός ξεμπροστιάζει την ΕΟΚ: Ιδού το έγγραφο με τις υπογραφές δύο μελών της ΚΕΔ (pics)

Ο Ολυμπιακός ξεμπροστιάζει την ΕΟΚ: Ιδού το έγγραφο με τις υπογραφές δύο μελών της ΚΕΔ (pics)

Ο Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή του, έφερε στη δημοσιότητα το έγγραφο που κατέθεσε η ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ και το οποίο επιβεβαιώνει την παράνομη σύνθεσή της στους ορισμούς της 26ης αγωνιστικής.

Από το μεσημέρι ξεκίνησαν διάφορα σενάρια που ήθελαν την ΕΟΚ να έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ έγγραφο που διαψεύδει τον Ολυμπιακό. Εγγραφο που δήθεν επιβεβαιώνει ότι η ΚΕΔ συνεδρίαση με 3 μέλη στους ορισμούς της 26ης αγωνιστικής. Εντούτοις, ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να αφήσει το θέμα να σέρνεται και τα ψεύδη να συνεχίζονται και έτσι εξέθεσε, τόσο την ΚΕΔ, όσο και τους εμπνευστές της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν στη δημοσιότητα το έγγραφο που κατέθεσε η ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι οι υπογραφές των μελών της ΚΕΔ είναι δύο. Και αφήνει τα υπόλοιπα στην κρίση του κοινού. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύει έμπρακτα και ξεκάθαρα την απουσία του Στέλιου Συμεωνίδη στην κλήρωση για τους διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής. Με έγγραφο το οποίο η ΕΟΚ προσκόμισε στις 16 του Μάη στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν την δικάσιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν – όπως ισχυρίζονται – τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…

Ιδού και τα αποκαλυπτικά έγγραφα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ