Το «LG AegeanBall Festival» προσπερνά το φετινό καλοκαίρι και στοχεύει στο 2020! (pic)

Το «LG AegeanBall Festival» προσπερνά το φετινό καλοκαίρι και στοχεύει στο 2020! (pic)

Το φεστιβάλ που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης κάθε χρόνο στο νησί του δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος δεδομένης της περιρρέουσας ατμόσφαιρας στον ελληνικό αθλητισμό κι ανανέωσε το ραντεβού του για το καλοκαίρι του 2020.

Λόγω των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και εν γένει στον ελληνικό αθλητισμό, ο «πατέρας» του «LG AegeanBall Festival» Γιώργος Πρίντεζης και όσοι άνθρωποι στηρίζουν τα τελευταία χρόνια το φεστιβάλ αποφάσισαν πως το καλύτερο είναι να προσπεράσουν το φετινό καλοκαίρι και να στοχεύσουν στο 2020!

Αναλυτικά:

«Το LG AegeanBall Festival μπήκε στη… ζωή του ελληνικού αθλητισμού το 2016 και μέσα σε τρία καλοκαίρια εξελίχθηκε σε ένα διεθνές καταξιωμένο τουρνουά με τεράστια επιτυχία σε όλα τα επίπεδα!

Έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών να ευχαριστηθούν με την ψυχή τους το FIBA3x3 τουρνουά, προσέφερε στην κοινωνία της Σύρου και το τηλεοπτικό κοινό της κρατικής τηλεόρασης συναρπαστικά και λαμπερά VIP τουρνουά στα οποία παρέλασε η αφρόκρεμα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δίδαξε αγάπη, συμμετοχικότητα, αθλητική κουλτούρα, πολιτισμό, επένδυσε στην αξία της οικογένειας, της φιλίας, του ευγενούς συναγωνισμού και όχι τυχαία έφτασε στο σημείο η Live κάλυψη της τελικής φάσης του τουρνουά από την κρατική τηλεόραση να «χτυπάει» νούμερα τηλεθέασης που παραπέμπουν σε μεγάλους αγώνες της EuroLeague!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η καθολική επιτυχία του εγχειρήματος που εξελίσσεται σε ένα διάσημο Festival και Brand που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Media σε όλη την Ευρώπη και κάποιες φορές η φήμη του ταξίδεψε ως και τα μεγάλα Αμερικάνικα Μ.Μ.Ε. οφείλεται στα θεμέλια και το «DNA» του AegeanBall.

Ξεκίνησε το 2016 από το μεράκι, το όνειρο και την ανεξάντλητη αγάπη του Πρίντεζη για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σύρο, χτίστηκε λιθαράκι – λιθαράκι με τις ίδιες αρχές που διέπουν τον χαρακτήρα του Γιώργου. Φυσικά όλο αυτό με την αμέριστη βοήθεια του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, που από την πρώτη στιγμή στήριξε σε όλα τα επίπεδα αυτή την προσπάθεια. Οργανώθηκε άρτια και επαγγελματικά από την Progame τα επόμενα δύο χρόνια και ακριβώς επειδή είναι μια αληθινή, αυθεντική προσπάθεια που δομήθηκε με πολλή αγάπη και με υγιείς σκοπούς, αγκαλιάστηκε ως όραμα από τους πάντες και είχε τα πρώτα τρία χρόνια εντυπωσιακή επιρροή, αναγνωρισιμότητα και κάλυψη, με όλους τους σπόνσορες και τους υποστηρικτές να αποτελούν τους θεματοφύλακες αυτής της διοργάνωσης.

Το LG AegeanBall Festival όμως πέρα από αθλητικό είναι και κοινωνικό γεγονός που θέλει να προωθήσει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτού του φιλανθρωπικού χαρακτήρα καταφέραμε να συνεισφέρουμε οικονομικά και να βοηθήσουμε το Σωματείο Νεφροπαθών Κυκλάδων, τη Φιλόπτωχο Εταιρεία Ερμουπόλεως (Γηροκομείο – Πτωχοκομείο) καθώς και το Σωματείο Κοινωνικής Υποστήριξης Ανηλίκων και Εφήβων. Ακόμα, μέσω της διοργάνωσης εξοπλίστηκε και διαμορφώθηκε πλήρως ο Δημοτικός Βρεφικός και Παιδικός Σταθμός Ξηροκάμπου στη Σύρο.

Το πιο σημαντικό από όλα που κάνει περήφανο τον «πατέρα» του LG AegeanBall Festival, Γιώργο Πρίντεζη, και όλους όσοι έχουν εργαστεί για αυτό; Τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σταδιακή και ολοένα αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη άνθιση που γνωρίζει η Σύρος! Η αγάπη του Γιώργου για το νησί του ήταν η αφετηρία για μια ιδέα που «γεννήθηκε», μεγάλωσε και έγινε πολύ γρήγορα θεσμός και η πιο σπουδαία παρακαταθήκη του Festival μας ως τώρα είναι η ευεργετική επιρροή που έχει στο παρόν και το μέλλον της Μητρόπολης των Κυκλάδων.

Παρότι το ενδιαφέρον από το κόσμο και από τους υποψήφιους σπόνσορες, χορηγούς, συμμετέχοντες είναι τεράστιο για το φετινό καλοκαίρι, το LG AegeanBall Festival θα κάνει ένα διάλειμμα με στόχο να επιστρέψει δριμύτερο το 2020! Ο εμπνευστής, δημιουργός και ηγέτης του, Georgios Printezis μοιράστηκε τις σκέψεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της προσπάθειας από τη πρώτη μέρα που η ιδέα του AegeanBall άρχισε να στριφογυρίζει στο μυαλό μου, μέχρι και σήμερα.

Αυτό που καταφέραμε μέσα σε τρία χρόνια είναι πολύ δύσκολο και χρειάστηκε θυσίες, που όπως αποδεικνύεται άξιζαν 100% τον κόπο!

Για ένα συνδυασμό λόγων και γεγονότων και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα, αποφασίσαμε πως το καλύτερο είναι να προσπεράσουμε το φετινό καλοκαίρι και να στοχεύσουμε στο 2020!

Για ένα φεστιβάλ που θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τα όρια της Σύρου μας και της Ελλάδας και θα εξελιχθεί σε καλοκαιρινό ευρωπαϊκό All Star Game, χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο η φύση του θεσμού, οι αξίες του και το τουρνουά που δίνει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο και οικογένειες να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Πέρα από το ειλικρινές ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα, στους συνεργάτες μου, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες, οφείλω ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Σύρου και στον Γιώργο Μαραγκό, γιατί από τη πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου με πράξεις και προσέφεραν ανεκτίμητη ηθική και οικονομική στήριξη, προκειμένου το LG AegeanBall Festival να εξελιχθεί τόσο γρήγορα στον πιο σημαντικό καλοκαιρινό μπασκετικό θεσμό της Ελλάδας και σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους στο εξωτερικό».

Ραντεβού, λοιπόν, το επόμενο καλοκαίρι! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και υποσχόμαστε πως η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη, μια γιορτή που θα θυμόμαστε για πάντα!».

Δείτε το ποστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ