«Μπλόκο» της ΕΟΚ στο Λαύριο και στον αέρα το πρωτάθλημα

«Μπλόκο» της ΕΟΚ στο Λαύριο και στον αέρα το πρωτάθλημα

Ούτε η ομοσπονδία φέρεται προθυμοποιημένη να δεχτεί την απόφαση-σκάνδαλο του ΕΣΑΚΕ για την παραμονή του στην Α1.

Μάλλον υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο οι ομάδες του ΕΣΑΚΕ, όταν και αποφάσισαν με σκανδαλώδες τρόπο την παραμονή του Λαυρίου στην Α1. Και ο λόγος είναι απλός.

Αυτήν την άκρως παράτυπη συμφωνία, φέρνει αντίθετη ακόμα και την ομοσπονδία!

Ναι καλά διαβάσατε. Η ΕΟΚ, σύμφωνα με το Eurohoops, θεωρεί ότι δικαίως έπεσε το Λαύριο στην Α2, αφού αυτό έγινε μέσα στο παρκέ και με άλλα λόγια δεν δέχεται την ψηφοφορία που έλαβε μέρος στο Δ.Σ. της Τρίτης (9/7) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Αυτόματα λοιπόν και χωρίς το «ΟΚ» της ομοσπονδίας η απόφαση των ομάδων της Α1 πέφτει στο κενό, με το Λαύριο να υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος βέβαια όπως όλα δείχνουν, θα πάρει το ΑΦΜ του Χολαργού και δεν θα αγωνιστεί στην Α2. Με την αναδιάρθρωση που είχαν ζητήσει οι ίδιες οι ομάδες να πηγαίνει στην άκρη ελέω εκλογών και σύστασης της νέας βουλής και το παραπάνω γεγονός, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στον αέρα.

Οι χορηγοί ήδη χαιρετούν την λίγκα, η Basket League έχασε στην Betshop, την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο τηλεοπτικό κομμάτι, με την ΕΡΤ να μην είναι διατεθειμένη να δώσει τα ίδια χρήματα, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν θα είναι στο καλεντάρι του πρωταθλήματος..

Το ελληνικό μπάσκετ είναι και πάλι ένα βήμα από τον γκρεμό, με τους ανθρώπους που ηγούνται της λίγκας να είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του, καταστρατηγώντας τη λογική μα πάνω από όλα τους κανονισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ