Ατζέντης Μιλουτίνοφ: «Εάν μείνει, θα δώσει το 100% του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Ατζέντης Μιλουτίνοφ: «Εάν μείνει, θα δώσει το 100% του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, τοποθετήθηκε για την υπόθεση επιστολή στον Ολυμπιακό για τα οφειλόμενα, αλλά και για το μέλλον του πελάτη του.

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Δημητρόπουλος, τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Σέρβου σέντερ και την επιστολή που ο ίδιος έστειλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τα χρωστούμενα. Μάλιστα, τόνισε ότι εάν μείνει στον Πειραιά, θα δώσει τα 100% των δυνάμεων του για να πετύχει τους στόχους του. Αφήνοντας, ωστόσο, ορθάνοιχτη την πόρτα για αποχώρησή του και επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι η ΤΣΣΚΑ δελεάζει την πλευρά του παίκτη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημητρόπουλου στο Twitter:

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως και κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνεται στην ώρα του. Το δεδομένο ότι σχεδόν σε κάθε ελληνική ομάδα, όπως και σε ένα τεράστιο ποσοστό ομάδων της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων, της Euroleague, του Eurocup, του BCL, της ACB, του ιταλικού, του τουρκικού, του ρωσικού πρωταθλήματος, οι παίκτες έχουν μείνει απλήρωτοι ή πληρώνονται αργότερα εδώ και χρόνια και δεν υψώνουν τη φωνή τους, το γεγονός ότι χιλιάδες περιπτώσεις έχουν έρθει στα δημόσια δικαστήρια η στο BAT, δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος ζητήσει να πληρωθεί αυτά που του χρωστάνε, είναι παρατυπία. Το να περιορίζεις ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε μόνο μία ομάδα είναι αστείο! Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε χίλια χρόνια μακριά από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή της ομάδας αν θα μείνει ή όχι. Εάν μείνει, θα δώσει το 100% όπως κάνει πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε πριν χρόνια, όταν άλλες ομάδες δεν το έκαναν! Τόσο απλό. Το τι θα συμβεί μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σήμερα»

https://twitter.com/DimitropulosOCT/status/1150377557080137728?s=19

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ