Ολυμπιακός: Με άρωμα Ακαδημιών στην Α2!

Ολυμπιακός: Με άρωμα Ακαδημιών στην Α2!

Έχοντας ως τεχνικό τιμ τους Τσαλδάρη, Κουρμούλη και Μπάρλο θα κινηθούν οι Ερυθρόλευκοι στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία, με παιδιά από τα.. σπλάχνα τους αλλά και «ψημένους» παίκτες που γνωρίζουν τον ρόλο τους.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει και πάλι κινητικότητα. Μετά την κλεισμένη μεταγραφή του Τσάμη και τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Χαραλαμποπουλο, οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν το πως θα στελεχώσουν τις ομάδες και των Ακαδημιών τους αλλά και εκείνη που θα αγωνιστεί στην Α2.

Στόχος των Πειραιωτών δεν είναι η καταξίωση και η άνοδος, αλλά να παράγουν αθλητές και να… ψήσουν παιδιά που πιστεύουν ώστε στο τέλος να βγουν και να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός των Ακαδημιών και δοθείσης της ευκαιρίας με Α2, αυτή η παραγωγική διαδικασία μπορεί να επισπευστεί.

Πως έχει λοιπόν το πλάνο του Ολυμπιακού; Αρχικά αναλαμβάνουν οι άνθρωποι των Ακαδημιών. Δηλαδή την εποπτεία του πρότζεκτ θα έχουν οι Δημήτρης Τσαλδάρης, Αντώνης Κουρμούλης και Νίκος Μπάρλος, οι οποίοι θα κληθούν να δημιουργήσουν μια ομάδα με παιδιά των Ερυθρόλευκων, παίκτες που έχουν μέλλον αλλά και κάποιους έμπειρους που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη των αθλητών που υπάρχουν.

Την δεδομένη στιγμή σίγουροι είναι οι Ποκουσεφσκι, Κολοβέρος, Τσουμανης, Ζευγαρας, Μωραΐτης, Οικονόμου και Τσάμης ενώ υπάρχουν και άλλα παιδιά των κλιμάκιων που ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές. Γενικότερα οι Πειραιώτες θέλουν να δουν την ανάπτυξη αθλητών, που θα μπορέσουν τα επόμενα χρόνια να προσφέρουν άμεσα.

Παράλληλα υπάρχει τεράστιο ταλέντο και στις μικρότερες ηλικίες, ήδη ακούγεται πως συμμετέχουν παιδιά κοντά στα 13 χρόνια που με την δέουσα προσοχή θα απασχολήσουν στο μέλλον και το ζητούμενο είναι να μην αλλάξει αυτός ο αέρας αισιοδοξίας που υπάρχει στο Φάληρο.

Στο δια ταύτα και με… αέρα Ακαδημίας, ο Ολυμπιακός τρέχει και το πρότζεκτ της Α2 και τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ