Ο Ερμής Σχηματαρίου «αγκαλιάζει» όλα τα παιδιά!

Ο Ερμής Σχηματαρίου «αγκαλιάζει» όλα τα παιδιά!

Εκπληκτική πρωτοβουλία από τον Ερμή Σχηματαρίου!

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε εκτός από την ανδρική ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου (αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική) και την ευθύνη των τμημάτων υποδομής ο Νίκος Οικονόμου είχε ένα όραμα. Να μην στερηθεί κανένα παιδί της ευρύτερης περιοχής την δυνατότητα να παίξει μπάσκετ και να μάθει τα μυστικά της «πορτοκαλί θεάς».

Αυτό όμως δεν είναι εύκολο και για να υλοποιηθεί χρειάζεται την αρωγή και συμπαράσταση επιχειρήσεων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Ήδη η ανταπόκριση είναι σημαντική, καθώς η κατασκευαστική εταιρεία DIMKAT ήταν η πρώτη που υιοθέτησε το σύνθημα «κλείσε το ρούτερ και πιάσε μια μπάλα»! Με πιο τρόπο;

Ανέλαβε την πλήρη κάλυψη των εξόδων αρκετών παιδιών της ακαδημίας μπάσκετ του Ερμή Σχηματαρίου, μια κίνηση που στόχο έχει να βρει και άλλους μιμητές. «Θεωρώ τόσο εγώ, όσο και η εταιρεία μας η DIMKAT, ότι είναι σημαντικό τα παιδιά της περιοχής μας να μαζεύονται στο γήπεδο και να αθλούνται» υποστηρίζει ο «ισχυρός άνδρας» της εταιρείας Αντώνης Κατσέλης, που στέκεται δίπλα σε οικογένειες που δεν μπορούν λόγω της οικονομικής κρίσης να καλύψουν τα έξοδα και αναλαμβάνει ο ίδιος και η εταιρεία την πλήρη κάλυψη των εξόδων για όλη την χρονιά!

Πρόθεση της διοίκησης του Ερμή Σχηματαρίου, αλλά και του Νίκου Οικονόμου ως υπεύθυνου της Ακαδημίας μπάσκετ είναι να μην λείψει κανένα παιδί από το γήπεδο, ακόμη και αν δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα η οικογένεια του.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση με τεράστια σημασία, καθώς τόσο η διοίκηση, όσο και ο έμπειρος προπονητής αφουγκράζονται τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αρκετές οικογένειες που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να παίζουν μπάσκετ, αλλά δεν μπορούν και τους ανοίγουν την αγκαλιά τους και τους φέρνουν κοντά τους.

Μια ενέργεια που φανερώνει και το κοινωνικό έργο που επιτελείται από την διοίκηση του συλλόγου, η οποία αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν και δεν κλείνει την πόρτα σε κανένα παιδί της ευρύτερης περιοχής που θα ήθελε να παίξει μπάσκετ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ