
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τα ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του πρώτου αγώνα με την Άντερλεχτ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League στην Τούμπα την Πέμπτη (6/8).
Μετά το ρεπό του Σαββάτου, το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις συναρμογής κι ενεργοποίησης μετά την προθέρμανση. Στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και rondo, ενώ το κομμάτι της επιθετικής τακτικής και της μετάβασης στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου δε θα μπορούσε να λείπει.
Διαβάστε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο ελικοπτέρων
Η προπόνηση είχε ένταση και ιδιαίτερα στο τέλος όπου δουλεύτηκε η κατοχή σε κλειστό χώρο με τις εντάσεις να ανεβαίνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε ότι αφορά το μέτωπο των τραυματιών, οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά.
Εξαιρέσεις για την ομάδα του Αλέσιο Λίσι, αποτέλεσαν οι Σουαλιό Μεϊτέ και Κιρίλ Ντεσπόντοφ που είναι μακροχρόνια τραυματίες και απουσιάζουν αρκετό καιρό από τις ομαδικές δραστηριότητες. Οι δύο τελευταίοι ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.
Η επόμενη προπόνηση για την ομάδα του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα (3/8).
Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας



















