Ζήσης: «Μια από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής» (pic)

Ζήσης: «Μια από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής» (pic)

Ο Νίκος Ζήσης ευχαρίστησε τη Μπάμπεργκ και τον κόσμο της για την τιμή που του έκαναν, λέγοντας πως είναι από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει κανείς.

Η Μπάμπεργκ τίμησε τον Νίκο Ζήση για την προσφορά του στην ομάδα, αποσύροντας τη φανέλα με το Νο6. Οι Βαυαροί γέμισαν την Brose Arena, προκειμένου να αποθεώσουν τον Έλληνα γκαρντ. Σύμφωνα με τον άσο της Μπανταλόνα αυτή είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές στην καριέρα του.

Ο Ζήσης αγωνίστηκε στη γερμανική ομάδα από το 2015 έως και το 2019, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα (2016, 2017) και δύο κύπελλα (2017, 2019). Τη φετινή σεζόν μετακινήθηκε στη Μπανταλόνα, με την ομάδα της Βαμβέργης να μην ξεχνά την προσφορά του 36χρονου.

Το μήνυμά του στα social media:

«Ευχαριστώ τη Μπάμπεργκ και τη Freak City για μια από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής, την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 6 για πάντα στην οροφή της Brose Arena.

Εγώ και η οικογένεια μου ζήσαμε πανέμορφες και πολύ συγκινητικές στιγμές χθες βράδυ, νιώθοντας πολύ έντονα το χειροκρότημα και τη ζεστασιά όλου του κόσμου που ήταν παρών! Αυτή η προσωπική αναγνώριση αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους τα τέσσερα χρόνια μου στο Μπάμπεργκ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Brose bamberg και freakcity για μια από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής, την απόσυρση της φανέλας με το 6️⃣για πάντα στην οροφή της Brose Arena . Εγώ και η οικογένεια μου ζήσαμε πανέμορφες και πολύ συγκινητικές στιγμές χθες βράδυ , νιώθοντας πολύ έντονα το χειροκρότημα και τη ζεστασιά όλου του κόσμου που ήταν παρών ! Αυτή η προσωπική αναγνώριση αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους τα 4 μου χρόνια στο Μπαμπεργκ.. #6 A huge THANK YOU BroseBamberg and freakcity for one of the greatest moments an athlete can ever experience, my jersey 6️⃣ will always be hanging in the rafters of Brose Arena. This can only make me feel an incredible honor that words can’t describe. Me and my family lived beautiful and very emotional moments last night, feeling the energy and warm welcome of Freakcity! This personal acknowledgement respesents a lot of people that I’ve been working with the last 4 years…#6

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Zisis (@nikos.zisis6) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ