Περιστέρι – Ερυθρός Αστέρας 77-86

Περιστέρι – Ερυθρός Αστέρας 77-86

To Περιστέρι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς, αλλά ηττήθηκε 86-77 από τους Σέρβους, σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό των δυτικών προαστίων.

Στο πιο δυνατό φιλικό της φετινής προετοιμασίας το Περιστέρι έδειξε καλά δείγματα γραφής απέναντι στον πρωταθλητή Σερβίας, Ερυθρό Αστέρα, παρά την ήττα του με 86-77 από την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα στο πρώτο μέρος είχε το προβάδισμα (41-38).

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι παίκτες του Μίλαν Τόμιτς ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν το προβάδισμα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν λύσεις στην επίθεση και χάρη σε επί μέρους 20-26 στο τέταρτο δεκάλεπτο έφτασαν στη νίκη με 77-86. Ο Τζέιμς Γκιστ από πλευράς Σέρβων είχε 16 πόντους, ενώ άλλους 12 πρόσθεσε ο Στράτος Περπέρογλου.

Αυτό που ξεχώρισε στην αναμέτρηση, ήταν η βράβευση του «θρυλικού» Όντι Νόρις στο ημίχρονο του αγώνα. Ο παλαίμαχος άσος επέστρεψε στα δυτικά προάστια και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Α.Παπανδρέου», με τον ίδιο να ανταποδίδει το χειροκρότημα του κόσμου.

Δεκάλεπτα: 21-19, 41-38, 57-60, 77-86.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ