Πεδουλάκης: «Πρόβλημα στα ριμπάουντ και την άμυνα»

Πεδουλάκης: «Πρόβλημα στα ριμπάουντ και την άμυνα»

Ο Αργύρδης Πεδουλάκης εστίασε στα προβλήματα του Παναθηναϊκού στην άμυνα και τα ριμπάουντ, μετά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανέτοιμος κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και μοιραία γνώρισε την ήττα με 82-71.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων» Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στην άμυνα και τα ριμπάουντ απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Εμάς το αποτέλεσμα δεν ήταν προτέρημα για εμάς. Δώσαμε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι και πώς θα καλύψουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό ήταν πρόβλημα και τα ριμπάουντ. Στην επίθεση θέλουμε να βρεθούμε μεταξύ μας. Έχουμε λίγες προπονήσεις μεταξύ μας.

Το ριμπάουντ ήταν το πιο σημαντικό και η άμυνα. Συν ότι τα παιδιά πρέπει να πάρουν ευκαιρίες ενόψει Euroleague. Δώσαμε εύκολα καλάθια στην Μακάμπι.

Η ομάδα είναι σαν μια αλυσίδα. Αν ένας κρίκος είναι αδύναμος θα σε χτυπήσουν. Χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η ομάδα. Παίρνει κάτι, το δουλεύεις, το ξαναδουλεύεις.

Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Βελτιώσαμε το κομμάτι της άμυνας. Μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να βελτιώσουμε πράγματα μέσα στη σεζόν. Πρέπει να αφομοιώσουμε πράγματα γιατί σε λίγες μέρες αρχίζουν τα επίσημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ