Τσαλδάρης: «Χαρισματικός ο Ποκουσέφσκι, θέλει δουλειά για να βρούμε χημεία» (vid)

Τσαλδάρης: «Χαρισματικός ο Ποκουσέφσκι, θέλει δουλειά για να βρούμε χημεία» (vid)

Ο προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στάθηκε στον Σέρβο φόργουορντ αλλά και στην νοοτροπία της ομάδας του στο ξεκίνημα της Α2.

Τη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Β’ Τράπεζα Πειραιώς στην πρεμιέρα του στην Α2 επί του Τρίτωνα, με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να δείχνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.
Ο προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας των Ερυθρόλευκων, στάθηκε μετά το ματς στο γεγονός ότι πρέπει να κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι την εξέλιξη της, ενώ τοποθετήθηκε και για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Αρχικά τόνισε ότι:«Είναι κοινότυπο αυτό που θα πω αλλά έτσι είναι το μπάσκετ και έτσι είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να πορευτούμε παιχνίδι με παιχνίδι και βδομάδα με την βδομάδα. Και γιατί έτσι πρέπει και επειδή η ομάδα αυτή έχει ανάγκη το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Νέα παιδιά που πρέπει να τα συνδυάσουμε με την φιλοσοφία και να ματσαρουμε τις εντάσεις και τις δυνάμεις αυτής της κατηγορίας. Χρειάζεται δουλειά και τρόπο και για αυτό λέω μέρα με την μέρα και βδομάδα με την βδομάδα για κάθε παιχνίδι».

Αναφορικά με τον Ποκουσέφσκι, ο Τσαλδάρης δήλωσε από την μεριά του: «Ο Αλεξέι είναι ένα χαρισματικό παιδί. Τον ξέραμε από πέρσι και ξέρει τον τρόπο που δουλεύουμε. Ξέρει την φιλοσοφία και την νοοτροπία μας και το δύσκολο κομμάτι είναι ότι λείπει σε κάποιες προπονήσεις αλλά λόγω το ότι ξέρουμε πως είναι σαν παίκτης είναι λίγο πιο εύκολο για μας. Τον είδατε και σήμερα και είχε μια πάρα πολύ καλή απόδοση».

Τέλος για την χημεία της ομάδας, η οποία καλείται να χωρέσει μέσα, έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και παιδιά των Ακαδημιών, ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ Τράπεζα Πειραιώς υποστήριξε: «Στο μπάσκετ όταν χτίζεις μια ομάδα από το μηδέν χρειάζονται μήνες για να βρεθεί χημεία και να μάθουν οι παίκτες ο ένας τον άλλον.

Στα θετικά είναι ότι έχουμε παιδιά που έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν στις ομάδες τους. Και στην Ακαδημία μας και στα μεγαλύτερα παιδιά έχουν υπάρξει συμπαίκτες, γνωρίζονται σαν χαρακτήρες και τι κάνει ο ένας και ο άλλος και όποτε αυτό είναι και το θετικό στην διαδικασία να αποκτήσουμε χημεία».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τσαλδάρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ