Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πάλι καλά πάντως που ο Φωτιάς δεν είναι Πορτογάλος επόπτης- Να τα λέμε και αυτά
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να ελεγχθούν οι αμοιβές προσωπικού

Όταν ποσά που αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ δεν ανεβαίνουν στο «Διαύγεια», τότε είναι υποχρεωτικό να μάθουμε σε ποιες τσέπες καταλήγουν και με ποιες συμβάσεις.

Να ελεγχθούν οι αμοιβές προσωπικού | to10.gr

Ο οικονομικός έλεγχος είναι προ των πυλών κι εμείς συνεχίζουμε να σημειώνουμε αυτές τις… σκοτεινές (με την έννοια του ότι δεν τις βρίσκουμε στο «Διαύγεια») γωνίες, στις οποίες περιμένουμε να πέσει… άπλετο φως, που λένε κι οι γνωρίζοντες ανάγνωση και γραφή. Καταγράψαμε την άποψή μας για τις προμήθειες και τώρα ερχόμαστε στις αμοιβές προσωπικού. Προσέξτε: Με οποιαδήποτε μορφή σχέσης εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατ’ αρχήν υπάρχει ήδη καταγγελία, η οποία συνοδεύτηκε με αντίστοιχο αίτημα έγγραφης ενημέρωσης, για «ανεξέλεγκτες προσλήψεις και διασπάθιση δημοσίου χρήματος»! Πρέπει να μάθουμε ποιες είναι οι συνολικές αμοιβές κάθε υπαλλήλου της ομοσπονδίας, με κάθε είδους εργασιακή σχέση κι από ποιον κωδικό του προϋπολογισμού πληρώθηκαν.

Αλήθεια, οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας έχουν ενταχθεί (ως όφειλε η ΕΟΚ) στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών; Τηρούνται οι κανονιστικές διατάξεις του ενιαίου μισθολογίου; Ρωτάμε, γιατί αυτά δεν έχουν βρεθεί πουθενά.

Είναι απίστευτο να απασχολεί (απασχολούσε;) η ΕΟΚ 13 δημοσιογράφους, δίχως να ξέρουμε αν έχει αυξηθεί ο αριθμός, δίχως να γνωρίζουμε γιατί και με πόσα χρήματα πληρώνονται. Ένας Θεός γνωρίζει πόσα λεφτά κοστίζουν οι προπονητές, πόσα παίρνει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, αν έχουν πληρωθεί στην ώρα τους ή τους χρωστούνται χρήματα και πόσα.

Ο έλεγχος πρέπει να μας πει αν πληρώνονται τα χρέη με αξιοκρατικά κριτήρια, ή αν πληρώνονται όσοι η ΕΟΚ επιθυμεί να πληρώσει, αν υπάρχουν συμβάσεις, πώς γίνονται προσλήψεις. Κι όλα αυτά σε εποχή κρίσης. Κι αναφέρομαι ΜΟΝΟ στους εργαζομένους και στους μισθούς τους, γιατί για μπόνους, επιτροπές, μετακινήσεις, αποζημιώσεις μελών του Δ.Σ. κτλ., θα ασχοληθούμε προσεχώς.

Δεν πρέπει να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει στην ΕΟΚ (άρα στο δημόσιο) ο υδραυλικός, ο οδηγός του Γιώργου Βασιλακόπουλου, καθένας εξ αυτών που απολαμβάνουν χρήματα, λόγω της σχέσης τους με την Ομοσπονδία. Είμαστε βέβαιοι ότι όλα γίνονται βάσει νόμου, ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις και οι όροι, αλλά πρέπει να το μάθουμε.

Επειδή υπάρχουν και δημόσιες καταγγελίες (δείτε εδώ) εδώ κι έναν χρόνο, καλό είναι να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά…

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από