Να γιατί δεν έγινε προπονητής ο Κώστας Τσαρτσαρής

Να γιατί δεν έγινε προπονητής ο Κώστας Τσαρτσαρής

Οι μεγάλες του αγάπες τον… πλήγωσαν, από τον τρόπο που φέρθηκαν στους τεχνικούς τους. Ο Κώστας Τσαρτσαρής δεν… μασάει τα λόγια του

Όλοι βλέπουν, όλοι ξέρουν, λίγοι έχουν το θάρρος (ή έστω τη διάθεση) να μιλήσουν. Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι ένας από αυτούς. Έχει άποψη και την καταθέτει. Εν προκειμένω το έκανε με αφοπλιστικό τρόπο, θέλοντας να θίξει τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν οι ομάδες τους προπονητές του. Αφορμή (όχι αιτία) ήταν η απομάκρυνση του Ηλία Ζούρου από το Περιστέρι κι ο πρώην διεθνής παίκτης δεν άφησε ασχολίαστη και τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

«Μα γιατί δεν ασχολείσαι με την αγωνιστική προπονητική Κώστα;» -«Γιατί ο προπονητής στην Ελλάδα είναι πιο αναλώσιμος από κόλλα Α4 σε εκτυπωτή. Πάρτε για παράδειγμα πώς έπραξαν οι δύο από τις μεγάλες μου αγάπες. Με δύο εκ των κορυφαίων προπονητών» τιτίβισε ο Τσαρτσαρής.

Βεβαίως, από κάτω βρέθηκαν αρκετοί να διαφωνήσουν, άλλωστε αυτή είναι η δύναμη (ενίοτε κι η κατάρα) των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Τσαρτσαρής, ένας από τους πιο έξυπνους μπασκετμπολίστες, που κι ως παίκτης, αλλά και τώρα που ασχολείται με την προπονητική των μικρών παιδιών κρατά το ίδιο προφίλ. Λέει αυτό που θέλει, χωρίς εντάσεις και κατά βάση είναι πολύ εύστοχος. Έτσι και τώρα επισήμανε ένα πρόβλημα του ελληνικού μπάσκετ, που υπερβαίνει τα συγκεκριμένα πρόσωπα και τις ομάδες, αλλά αφορά στη νοοτροπία που έχουμε. Αυτό ήθελε να θίξει και μάλλον… ευστόχησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ