Ποιοι ευθύνονται για το σοβαρό θέμα με την Εθνική; (poll)

Ποιοι ευθύνονται για το σοβαρό θέμα με την Εθνική; (poll)

Οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης έθεσαν εαυτό εκτός Εθνικής μετά την εξέλιξη στην υπόθεση Πιτίνο. Με την Εθνική να βγαίνει (ξανά) χαμένη. Ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση;

Ένα ακόμη σοβαρό θέμα ήρθε να πλήξει το ελληνικό μπάσκετ. Μπορεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να μετράει αντίστροφα για την οριστική του αποχώρηση από το ελληνικό μπάσκετ όμως βλέπει ξανά επί των ημερών του ακραίες καταστάσεις.

Τα όσα συνέβησαν γύρω από την υπόθεση Πιτίνο και η αντίδραση των διεθνών του Ολυμπιακού οδηγούν ξανά σε οριακές καταστάσεις το ελληνικό μπάσκετ. Στη μέση βεβαίως η Εθνική μας που βγαίνει σίγουρα χαμένη.

Είναι ξεκάθαρο πως για αυτό που συνέβη με την Εθνική και την απόφαση των Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη να αποχωρήσουν αν συνεχίσει να είναι προπονητής της ο Ρικ Πιτίνο, υπάρχουν σοβαρές ευθύνες συγκεκριμένων ανθρώπων.

Από την μια πλευρά υποστηρίζεται πως ουσιαστικά μεθοδεύτηκε η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα, αρχικά στην Εθνική και μετά στον Παναθηναϊκό. Μια εξέλιξη που εξέθεσε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά και τον ίδιο τον Αμερικανό προπονητή, που ουσιαστικά στην δήλωση του μετά την επιστολή των τριών «ερυθρολεύκων» τους επιβεβαίωσε.

Από την άλλη υποστηρίζεται πως η αντίδραση των ερυθρολεύκων είναι απλά μια συνέχεια του #mexritelous. Μια κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με την Εθνική μας στη μέση, και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να… αγνοείται.

Ποιοι ευθύνονται για το σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Εθνική μας ομάδα;

To10.gr δίνει την ευκαιρία σε εσάς να αποφασίσετε. Αν ευθύνεται ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που βλέπει το ελληνικό μπάσκετ να διαλύεται στο τελευταίο διάστημα της θητείας του, οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο ίδιος ο Ρικ Πιτίνο ή οι διοικήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ