Η ΦΙΜΠΑ πήρε την… ασίστ από τον Πιτίνο για τον Σπανούλη

Η ΦΙΜΠΑ πήρε την… ασίστ από τον Πιτίνο για τον Σπανούλη

Ποιος δεν θα ήθελε τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική; Δεν είναι μόνο ο Πιτίνο, αλλά κι η διεθνής ομοσπονδία, που θέλει να τον δει να επιστρέφει

Μοιάζει να είναι αυτονόητο, αλλά πολλές φορές για μας τα αυτονόητα είναι τα πιο δυσκολονόητα. Ο Ρικ Πιτίνο είπε το απολύτως φυσιολογικό, ότι θα ήθελε να δει τον Βασίλη Σπανούλη να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο. Κι αλήθεια, ποιος δεν θα το ήθελε, καθώς -ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις- παίκτες αυτού του επιπέδου είναι ευχή για κάθε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ανάμεσα στους πρώτους που θα ήθελαν να (ξανα)δούν τον Σπανούλη στην «επίσημη αγαπημένη» είναι η ΦΙΜΠΑ.

Η διεθνής ομοσπονδία πήρε την… ασίστ από τον προπονητή του Παναθηναϊκού κι (δια της αυτής οδού, με τιτίβισμα) έστειλε το δικό της μήνυμα στον αρχηγό του Ολυμπιακού. «Κι εμείς θα θέλαμε πολύ να το δούμε αυτό» ήταν η τοποθέτηση των ανθρώπων της ΦΙΜΠΑ. Αλίμονο, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως κάθε φορά που παίκτες αυτής της κλάσης αγωνίζονται σε διοργανώσεις εθνικών ομάδων, ανεβαίνει το… θερμόμετρο, το ενδιαφέρον του κόσμου πολλαπλασιάζεται.

Η εικόνα του Λουίς Σκόλα, αλλά και πολλών άλλων αστέρων, οι οποίοι αγωνίζονται στην Εθνική, δείχνοντας ότι ο χρόνος είναι ιδιαίτερα καλός μαζί τους, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη ΦΙΜΠΑ και τις διοργανώσεις της και βέβαια στην εποχή του βίντεο και της εικόνας, το να έχεις να… «πουλήσεις» παίκτες αυτού του επιπέδου, είναι συνάμα πρόκληση και… δώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ