Οι πιο καυτές αναζητήσεις του 2019 στο δημοφιλέστερο ερωτικού περιεχομένου site

Οι πιο καυτές αναζητήσεις του 2019 στο δημοφιλέστερο ερωτικού περιεχομένου site

Οι πιο δημοφιλείς και καυτές αναζητήσεις της χρονιάς

Δεν είναι κρυφό ότι η βιομηχανία του πορνό έχει εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως και συνεχώς αυξανόμενα έσοδα, με το PornHub, την μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, να απαριθμεί 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις μόνο για το 2019, που ισοδυναμεί περίπου με 115 εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μέρα.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της πορνογραφικής ιστοσελίδας δημοσίευσης βίντεο, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών αναζήτησε περιεχόμενο με παρόμοιο θέμα.

Οι καυτές αναζητήσεις της χρονιάς

Η λέξη “amateur” (ερασιτέχνης) ήταν ο πιο αναζητούμενος όρος για το 2019, με το “alien” (εξωγήινος) να έρχεται δεύτερο, και τρίτο το “POV”, το οποίο μεταφράζεται ως “άποψη σκοπιμότητας”.
Σύμφωνα με τον Laurie Betito, κλινικό ψυχολόγο και διευθυντή του σεξουαλικού κέντρου ευεξίας του PornHub, οι πιο επιδιωκόμενοι όροι υποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι αναζητούν πιο ρεαλιστικές απεικονίσεις όσον αφορά το σεξ. Ο όρος αναζήτησης “amateur” για παράδειγμα, αφορά βίντεο χαμηλού προϋπολογισμού στα οποία οι πρωταγωνιστές είναι συνήθως ερασιτέχνες.

Οι αναλυτές του PornHub διαπίστωσαν επίσης ότι τα τρέχοντα γεγονότα επηρέασαν αρκετά τις κορυφαίες αναζητήσεις, καθώς ο όρος “alien” χρησιμοποιήθηκε περισσότερο όταν οι άνθρωποι συζητούσαν για την Area 51, την στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ όπου λέγεται ότι φυλάσσονται εξωγήινοι.

Παρόμοια με το “amateur”, ο όρος αναζήτησης “POV” έδειξε ότι πολλοί χρήστες ενδιαφέρονται για πορνό που μοιάζει πραγματικό. Όσοι διαθέτουν συσκευές εικονικής πραγματικότητας, μπορούν να έχουν μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία, σύμφωνα με το PornHub.

Ο όρος “Belle Delphine”, αφορά το δημοφιλές μοντέλο του Instagram που έχει 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους, το οποίο πουλούσε βάζα (30 δολάρια το βάζο) γεμάτα από τα νερά του μπάνιου της σε “διψασμένα αγόρια gamers”, κάτι το οποίο προκάλεσε την διαγραφή του λογαριασμού της, λόγω της παραβίασης των κανόνων του Instagram.

Τον Ιούνιο, υποσχέθηκε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο PornHub εάν ένα post της λάμβανε 1 εκατομμύριο likes.

Η Delphine είναι επίσης γνωστή ως cosplayer, δηλαδή το άτομο που του αρέσει να ντύνεται ως χαρακτήρας ενός βιβλίου, κόμικ, βιντεοπαιχνιδιού ή ταινίας, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί το “cosplay” ήταν ένας άλλος κορυφαίος όρος αναζήτησης στο PornHub για το 2019.

Άλλος ένας όρος ήταν το “Apex Legends”, ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια των τελευταίων ετών, με τους χρήστες πιθανόν να αναζητούσαν βίντεο πορνό με τους ήρωες του παιχνιδιού.

Άλλοι χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδίων όπως η Lara Croft του Tomb Raider, ήταν επίσης δημοφιλείς, σύμφωνα με το PornHub.

Τέλος, άλλος ένας κορυφαίος όρος αναζήτησης ήταν ο “ASMR”, η νέα μόδα του διαδικτύου που πίσω της κρύβει την εξουσία της οπτικοακουστικής, ως επίδραση στις εγκεφαλικές διαδικασίες χαλάρωσης.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό κυρίως μέσω του YouΤube, καθώς υπόσχεται “εγκεφαλικούς οργασμούς”, που ενεργοποιούνται από χαλαρωτικούς καθημερινούς ήχους και ψιθύρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ