Οι αποδείξεις από το ΣΕΦ «γκρεμίζουν» την προπαγάνδα (pics)

Οι αποδείξεις από το ΣΕΦ «γκρεμίζουν» την προπαγάνδα (pics)

Οι φωτογραφίες από το ΣΕΦ εκθέτουν όσους έγραφαν για συνάντηση χουλιγκάνων με ζημιές χιλιάδων ευρώ και μετατροπή των χώρων σε… χωματερή – H προπαγάνδα και η πραγματικότητα για όσα συνέβησαν στο φαληρικό Στάδιο.

Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία ανέφεραν ότι η διοίκηση του ΣΕΦ παραχώρησε χώρους του γηπέδου σε χούλιγκαν, που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές χιλιάδων ευρώ και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους μια… χωματερή.

Το απόγευμα της Πέμπτης η διεύθυνση του Σταδίου χαρακτήρισε ως απολύτως ανακριβή και ψευδή τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ και ξεκαθάρισε ότι «επρόκειτο για προγραμματισμένη εκδήλωση, βάσει συμφωνητικού – και όχι δωρεάν παραχώρηση – κατά την διάρκεια της οποίας δεν προκλήθηκαν φθορές, ενώ την καθαριότητα του χώρου ανέλαβε, όπως πάντα, βάσει συμβατικής υποχρέωσης, ο διοργανωτής της εκδήλωσης».

Οι φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους του ΣΕΦ επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της διοίκησης του Σταδίου, καθώς οι χώροι που είχαν παραχωρηθεί για την εκδήλωση είναι πεντακάθαροι και δεν έχουν γίνει ζημιές, όπως προσπάθησαν να παρουσιάσουν ορισμένοι.

Μια εκδήλωση που είχε γίνει βάσει συμφωνητικού, αλλά κάποιοι υπήρξαν κάποιοι που για τους δικούς τους λόγους προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως «συνάντηση χουλιγκάνων». Μια πραγματική γιορτή, ανάμεσα σε φιλάθλους δύο ιστορικών σωματείων, οι οποίοι το επόμενο βράδυ γέμισαν το Γ. Καραϊσκάκης στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, την οποία αποθέωσε ολόκληρη η Ευρώπη.

Ενας αγώνας διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, χωρίς αντιπαλότητες και με υποδειγματική παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών. Ένα παιχνίδι-γιορτή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στο οποίο οι οπαδοί των δύο ομάδων έκατσαν δίπλα – δίπλα, παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση, χωρίς να συμβεί το παραμικρό και φώναξαν τα συνθήματά τους, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το ΣΕΦ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ