Απόλλων Πάτρας: Triple double στα 38 ο Τσάμης!

Απόλλων Πάτρας: Triple double στα 38 ο Τσάμης!

Ο πολύπειρος γκαρντ των Πατρινών είχε στη νίκη επί του Ψυχικού 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ, δείχνοντας ότι ο χρόνος δεν είναι πρόβλημα για αυτόν.

Πολύ ωραία κατηγορία η Α2 Ανδρών. Μπορεί το ελληνικό μπάσκετ να έχει τεράστιο πρόβλημα υποδομών και στις μικρότερες κατηγορίες να… λάμπουν οι βετεράνοι, όμως στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία υπάρχουν αθλητές που όχι απλά είναι ακμαιότατοι, αλλά η τρέλα τους για το μπάσκετ τους κρατάει ενεργούς και έτοιμους για να πραγματοποιήσουν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ένας από αυτούς ο Άγγελος Τσάμης. Ο 38χρονος γκαρντ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Γ Εθνική με την φανέλα της Αχαγιάς, ήταν ασταμάτητος στη νίκη του Απόλλωνα Πατρών επί του Ψυχικού. Τι έκανε ο πολύπειρος περιφερειακός;

Τι και αν είναι 38 ετών, ο Τσάμης πέτυχε triple double με 26 πόντους (3/4 βολ., 7/16 δίπ., 3/6 τρ.), 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ! Ολα αυτά σε 35 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί του Ψυχικού με 81-68, κρατώντας τον Απόλλωνα στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ