Τα 3 ζώδια που το 2020 θα τους φέρει μια μακροχρόνια σχέση

Τα 3 ζώδια που το 2020 θα τους φέρει μια μακροχρόνια σχέση

Σύμφωνα με την αστρολόγο Rebecca M. Farrar, υπάρχουν μερικά σημαντικά αστρολογικά γεγονότα που συμβαίνουν το 2020 τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τον αισθηματικό σου τομέα.

Είτε ψάχνεις κάποιον για μια ρομαντική περιπέτεια για τις ημέρες των γιορτών είτε για κάτι με μεγαλύτερες προοπτικές, οι επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτες. Εάν βρεθείς με ένα νέο αμόρε γύρω στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει για να έχεις μια εικόνα για τον πόσο καιρό θα μπορούσε να διαρκέσει αυτή η νέα σχέση στη νέα χρονιά. Και αυτό γιατί μπορεί να είσαι ένα από τα ζώδια που θα ξεκινήσουν μακροχρόνιες σχέσεις το 2020 και αν συμβεί αυτό, καλό είναι να μη θεωρήσεις αυτήν την καινούργια γνωριμία σαν ένα απλό φλερτ.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Rebecca M. Farrar, υπάρχουν μερικά σημαντικά αστρολογικά γεγονότα που συμβαίνουν το 2020 τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τον αισθηματικό σου τομέα. Αλλά φυσικά, η διάρκεια και η επιτυχία μιας σχέσης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες συμβατότητας μεταξύ δύο αστρολογικών χαρτών, του δικού σου και της νέας σου σχέσης. Διάβασε παρακάτω πώς οι πλανητικοί συνδυασμοί μπορούν να οδηγήσουν σε μακροχρόνια σχέση το 2020 για αυτά τα τρία ζώδια.

Αιγόκερως

Γύρω στις αρχές και τα μέσα Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στον Αιγόκερω και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι τέλειος για τη δέσμευση σε μια σχέση. Όπως λέει η Farrar, είναι «ο συνδυασμός της επιθυμίας της Αφροδίτης για αγάπη σε συνδυασμό με τη δέσμευση του Κρόνου» που υποδηλώνει ότι όσοι διαθέτουν ισχυρές τοποθετήσεις σε Αιγόκερω μπορεί να αισθάνονται πιο ευθυγραμμισμένοι για μακροχρόνια σχέση.

Αρχίζοντας στις αρχές Ιανουαρίου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει επίσης μια φόρτιση με την Ήρα στο Ζυγό, τον πλανητοειδή της μακροχρόνιας συνεργασίας. «Η ‘Ήρα εξουσιάζει τον γάμο και τις εταιρικές σχέσεις και συχνά υποδεικνύει τον τύπο του προσώπου που παντρευόμαστε ή βρίσκουμε εύκολο να δεσμευτούμε», εξηγεί η Farrar. «Μας βοηθάει να διαφοροποιήσουμε μεταξύ του να προσελκύουμε κάποιον, όπως η Αφροδίτη ή ο Άρης, σε σχέση με το τι είναι καλό μακροπρόθεσμα για μας». Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι γνωστοί ως οι απαισιόδοξοι του ζωδιακού κύκλου, αλλά γι ‘αυτούς, το 2020 είναι πιθανόν να είναι ένας σπουδαίος χρόνος για μακροχρόνια σχέση και οι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσπαθήσουν να δώσουν προτεραιότητα στην αγάπη σε σχέση με τη δουλειά τους, για μια αλλαγή.

Κριός

Τα ζώδια που έχουν μια αστρολογική γωνία με τον Αιγόκερω, όπως ο Κριός, μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν όταν η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο τον Δεκέμβριο. Ο Αιγόκερως και ο Κριός είναι και τα δύο πρωτεύοντα ζώδια, καθώς και τα δύο σηματοδοτούν το σημείο καμπής μιας εποχής. Σύμφωνα με την Farrar, αυτή η μεταφορά μπορεί να δημιουργήσει «ένταση γύρω από την επιθυμία να συνδεθείς και να μη γνωρίζεις πώς» για τον Κριό, έτσι ώστε εκείνοι με τοποθετήσεις Κριού να προσπαθήσουν να είναι πιο ανοικτοί σε πιθανές αισθηματικές ευκαιρίες.

Σύντομα μετά την αρχή του νέου έτους, το φεγγάρι θα περάσει μέσα από τον Κριό και θα έχει μια όψη στην Ήρα και εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από τον Κριό θα καταλάβουν καλύτερα το τι σημαίνει «μια ισότιμη, μακροχρόνια και υγιής αγάπη», όπως εξηγεί η Farrar. Όσο ο Κριός είναι πρόθυμος να δείξει λίγο πιο ευάλωτος, το 2020 του επιφυλάσσει μια ευκαιρία για μια μακροχρόνια σχέση.

Ζυγός

Όπως ο Κριός, ο Ζυγός είναι ένα πρωτεύον ζώδιο που μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν η Αφροδίτη (κυβερνών πλανήτης του Ζυγού) συναντηθεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Όταν ο πλανήτης των σχέσεων και ο πλανήτης της τάξης συναντώνται τον Δεκέμβριο, είναι πιθανό ότι ο Ζυγός θα «αισθανθεί πιο ευθυγραμμισμένος για σχέση», όπως λέει η Farrar. Ωστόσο, όπως και ο Κριός, ο Ζυγός μπορεί να αισθανθεί ένταση ανάμεσα στο να επιθυμεί μια μακροπρόθεσμη σχέση και να μην ξέρει πώς να ξεκινήσει.

Ευτυχώς, όταν ο Κρόνος στον Αιγόκερω δημιουργήσει φόρτιση με την Ήρα στο Ζυγό στις αρχές Ιανουαρίου, θα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρο στον Ζυγό ποια μπορεί να είναι μια υγιής μακροχρόνια σχέση. Οι άνθρωποι με ισχυρές τοποθετήσεις στον Ζυγό είναι πάντα ρομαντικοί, αλλά το 2020 θα μπορούσε να είναι η χρονιά για μια σχέση που θα διαρκέσει.

Εάν δεν είσαι ένα από αυτά τα τρία ζώδια, μην ανησυχείς. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να βρει μακροχρόνιο έρωτα το 2020, αρκεί να εισέλθει στη νέα χρονιά με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Αν ψάχνεις για σχέση δέσμευσης, προχώρησε και αφιέρώσου στο να κάνεις φέτος προτεραιότητα την ερωτική ζωή σου.

Πηγή: Womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ