Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Νίκου Γκάλη

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Νίκου Γκάλη

Απλές λέξεις, ευχές που όλοι κάνουμε, που όμως όταν προέρχονται από τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, αποκτούν ιδιαίτερη αξία και σημασία

Έχουν περάσει 33 χρόνια από τότε που άλλαξε η ρότα του ελληνικού μπάσκετ, ου μην και του ελληνικού αθλητισμού. Από τότε που ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και τα άλλα παιδιά, έβαλαν το μπάσκετ στη ζωή του μέσου Έλληνα. Πρώτος μεταξύ πρώτων, ο Γκάλης λατρεύτηκε και λατρεύεται ακόμα, όχι μόνο για όσα πέτυχε στις τέσσερις γραμμές, αλλά για την εν γένει σεμνή διαδρομή του και τον ιδιαίτερο χαρισματικό χαρακτήρα του.

Ο Νίκος Γκάλης έστειλε το δικό του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα. Απλό και λιτό, έτσι όπως αρμόζει στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη ζωή του. «Αγαπητοί Φίλοι, σας εύχομαι Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Χαρά και κάθε ευτυχία!» ήταν οι ευχές του κι αμέσως πάνω από 9.000 άνθρωποι έσπευσαν να εκδηλώσουν την αγάπη τους προς τον Νικ.

Ο Νίκος Γκάλης παραμένει ένα αναξιοποίητο τεράστιο κεφάλαιο (δεν έχουμε δα πολλούς «χολ οφ φέιμερ» σ’ αυτή τη χώρα) για το ελληνικό μπάσκετ κι ελπίζουμε πως ακόμα και τώρα, όταν δηλαδή αλλάξουν τα πράγματα στην Ελληνική Ομοσπονδία, θα αξιοποιηθεί. Όχι για να κερδίσει κάτι ο ίδιος, αλλά για να μην χάνει το άθλημα μια τόσο σημαντική και ξεχωριστή παρουσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ