Δάφνη Δαφνίου – Ολυμπιακός Β’ 80-82

Δάφνη Δαφνίου – Ολυμπιακός Β’ 80-82

Μετά κόπων και βασάνων, η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων επικράτησε εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες στην Α2 Αντρών. Εξαιρετικός ο Πετρόπουλος, βοήθησε ο Αρσενόπουλος

Έχοντας τον Ανδρέα Πετρόπουλο σε εξαιρετική μέρα, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε εκτός έδρας της  Δάφνης Δαφνίου με 82-80 κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο της Α2 Ανδρών και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Οι Ερυθρόλευκοι και πάλι έδειξαν αστάθεια στην απόδοσή τους, η απουσία του Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει δημιουργήσει κενά στο ροτέισον του Δημήτρη Τσαλδάρη, όμως ολοκλήρωσαν ακόμα και έτσι, με νίκη την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, κατακτώντας το 11ο ροζ φύλλο αγώνα στην κατηγορία. Στο πλευρό του Πετρόπουλου (26 π., 5/8 τρ.), ο θετικός  Νίκος Αρσενόπουλος ο οποίος είχε 21 πόντους, σε ένα παιχνίδι που καθυστέρησε να τελειώσει, καθώς διεκόπη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, λόγω καπνογόνου.

Σχετικά με το ματς μία ακόμα προβληματική εμφάνιση για την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία βρέθηκε από νωρίς να… παλεύει απέναντι στην Δάφνη Δαφνίου, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 25-24, με τους γηπεδούχους να έχουν ως κορυφαίο τον Ανδρέα Κανονίδη. Οι Ερυθρόλευκοι είδαν τους Χρηστίδη και Πετρόπουλο να δίνουν σκορ, αν και το τρίποντο παρέμενε άλυτο πρόβλημα (1/5 προσπάθειες) για την ομάδα του Τσαλδάρη. Στην δεύτερη περίοδο μπήκε στην εξίσωση και ο Αρσενόπουλος για να προηγηθούν οι Πειραιώτες με 7 (29-36). Ο πρώτος μάλιστα πήρε για τα καλά μπρος, πέτυχε άλλους οχτώ πόντους (δίπλα του και ο Χρηστίδης) για το 43-49, με το παιχνίδι να διακόπτεται προσωρινά για καπνογόνα που άνοιξαν μέσα στο κλειστό. Με την έναρξη της αναμέτρησης, η Δάφνη επωφελήθηκε της κατάστασης και μείωσε στον πόντο, για να τελειώσει το ημίχρονο στο 49-50.

Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με τον Κανονίδη, για να ακολουθήσει νέο σερί του Ολυμπιακού με τους Πετρόπουλο και Νικολαΐδη να είναι οι υπεύθυνοι του 54-59. Ο Αρσενόπουλος πρόσφερε εκ νέου σκορ (58-64) στην ομάδα του Τσαλδάρη, δύο λεπτά πριν το δεκάλεπτο, για να ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος στο 62-67 με δίποντο του Δομπρογιάννη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και στην αρχή της τέταρτης περιόδου, με τον Τζόλο πάντως να κάνει το 68-73, με τον Φιλιππάκο να φέρνει το ματς στον πόντο (72-73). Ο Τζόλος πραγματοποίησε 72-76 και απάντησε δις ο Φιλιππάκος για την ισοφάριση (76-76) και ο Χρηστίδης πρόσφερε ένα ακόμα προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά (76-78).

Ο Αρσενόπουλος τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ