Παντελάκης: «Είμαι περήφανος για τις αθλήτριές μου»

Παντελάκης: «Είμαι περήφανος για τις αθλήτριές μου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του έπαθε ολικό μπλακ άουτ στην τέταρτη περίοδο, όμως έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριές του για την ευρωπαϊκή πορεία τους.

Υπερήφανος για την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς έκανε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης.
Παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Eurocup, o προπονητής των Ερυθρόλευκων στάθηκε στο… μπλακ άουτ που υπέστη η ομάδα του στην τελευταία περίοδο, που έκρινε και την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Για τρία δεκάλεπτα είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας. Στο τελευταίο όμως δεκάλεπτο πάθαμε ένα ολικό μπλακ άουτ, το οποίο παρότι είχαμε τρία τάιμ άουτ, δεν μπορέσαμε να το διορθώσουμε. Η Orman Genclik πέτυχε κάποια πολύ δύσκολα και κρίσιμα σουτ που επηρέασαν την ψυχολογία της αναμέτρησης υπέρ της. Εμείς από την μεριά μας χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια για την ποιότητά μας. Στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου χάθηκε η συγκέντρωσή μας και στην άμυνα και ξέφυγε και το σκορ χωρίς λόγο. Είναι τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί την εικόνα της ομάδας μας. Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό, δεν μπορώ να κρύψω την υπερηφάνεια που έχω για τις παίκτριες μου, η οποία είναι δεδομένη αφού κάναμε μία αξιόλογη πορεία φέτος. Ένα βήμα παραπάνω από πέρσι και πλέον θα εστιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της, η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε:

«Ήμασταν αρκετά άστοχες. Η αλήθεια είναι ότι μας είχαν διαβάσει αρκετά καλά. Θεωρώ ότι μας κόστισε υπερβολικά η αστοχία μας, ενώ χάσαμε και την συγκέντρωσή μας στο τέλος και έτσι έφυγε και η διαφορά. Δεχτήκαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς και γενικότερα η Orman Genclik παρουσιάστηκε ακόμα πιο εύστοχη και πιο ψυχωμένη από το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ